- Член од
- 20 мај 2005
- Мислења
- 140
- Поени од реакции
- 11
Иначе ако праша некој не сум расист
pliz...ne sum u tek so ova....sto e rabotava.......si gi skratija frizurite i sea nemat ic pamet,ili sto???????guitardemon666 напиша:Да ги "онадам" јас металика во газо. Јас го почнав топикот ама ако стварно рекле за учк племето нивно да го "онадам"!
Е кај мене е обратно........Гижо напиша:причината поради која што металика се изменија е што од 90 наваму не се веќе андерграунд, ама мене ми се свиѓаат и тие песни после 90-та осве албумот St.Anger
St Anger ти се свиѓа а другите неMSV напиша:Е кај мене е обратно........Гижо напиша:причината поради која што металика се изменија е што од 90 наваму не се веќе андерграунд, ама мене ми се свиѓаат и тие песни после 90-та осве албумот St.Anger
мене ми звучи како неуспешен обид да си ја вратат старата славаMesaja напиша:Многу му звучи HC aлбумот затоа му се свиѓа.....
Така можеби велиш зашто можеби незнаеш како стојат работите кога ти создаваш музика.......Гижо напиша:мене ми звучи како неуспешен обид да си ја вратат старата славаMesaja напиша:Многу му звучи HC aлбумот затоа му се свиѓа.....
Ти знаеш бе......MSV напиша:Така можеби велиш зашто можеби незнаеш како стојат работите кога ти создаваш музика.......Гижо напиша:мене ми звучи како неуспешен обид да си ја вратат старата славаMesaja напиша:Многу му звучи HC aлбумот затоа му се свиѓа.....
ама види сега, да земеа луѓето да го сожалуваат секој бенд, немаше да има кој да ги критикува, а знам дека ти мрзиш тие што критикуваат :lol: :lol: :lol:MSV напиша:Така можеби велиш зашто можеби незнаеш како стојат работите кога ти создаваш музика.......