Твоите/нашите песни се совршени......MSV напиша:Не ги сожалувам...Само можеби повеќе ги разбирам.........
Кога правиш музика за твојот бенд, едноставно го правиш тоа што сакаш/сакате.....Сеа тоа можеби да личи на прдење, ама тоа е тоа..........
у секој случај, го изгубиле звукотMSV напиша:Не ги сожалувам...Само можеби повеќе ги разбирам.........
Кога правиш музика за твојот бенд, едноставно го правиш тоа што сакаш/сакате.....Сеа тоа можеби да личи на прдење, ама тоа е тоа..........
Изгубееееееен..... :wink:Mesaja напиша:Твоите/нашите песни се совршени......MSV напиша:Не ги сожалувам...Само можеби повеќе ги разбирам.........
Новиве се супер......
:msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3: :msc3:MSV напиша:Изгубееееееен..... :wink:
Пак не ме сваќаш.....Гижо напиша:у секој случај, го изгубиле звукотMSV напиша:Не ги сожалувам...Само можеби повеќе ги разбирам.........
Ама сеа ти, темата е Пантера не е Damageplan.....LouWeed напиша:mnogu gi obozavav pantera.......no ima retko nekoj sto gi znae albumite pred cowboys from hell......lele kakvi poseri bea..hahahaha...ama so phil da wild anselmo sosemo se otide na drug pravec i toa bese dobro taka.....
ja licno bev na 4 ili 5 svirki na pantera...so da kazam...jaki se...no ne znaeav deka dimebag e samo metaripol.......hehehehhee....
a inace so ke kazete za sledniot band na ex-pantera DAMAGEPLAN??????
ne...ama otvori pantera ili damageplan.com ima dosta linkovi za ovaa slucka.....valjda ke najdes...i siguren sum deka ima od cnn,nbc...snimki od vestiteMesaja напиша:Ама сеа ти, темата е Пантера не е Damageplan.....LouWeed напиша:mnogu gi obozavav pantera.......no ima retko nekoj sto gi znae albumite pred cowboys from hell......lele kakvi poseri bea..hahahaha...ama so phil da wild anselmo sosemo se otide na drug pravec i toa bese dobro taka.....
ja licno bev na 4 ili 5 svirki na pantera...so da kazam...jaki se...no ne znaeav deka dimebag e samo metaripol.......hehehehhee....
a inace so ke kazete za sledniot band na ex-pantera DAMAGEPLAN??????
Ај ке кажам нешто......
Damageplan ги имам слушано добри се, Dimе ја топи гитарата......
П.С.Ej Lou, знам дека Dime го утепаа на свирка со Damageplan.....да не имаш најдено по интернетов слика од типот шо го утепал???