Mетал

Метал

• Обожавам

Гласови: 622 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,1%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 103 9,0%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.144

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Не ги сожалувам...Само можеби повеќе ги разбирам.........
Кога правиш музика за твојот бенд, едноставно го правиш тоа што сакаш/сакате.....Сеа тоа можеби да личи на прдење, ама тоа е тоа..........

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
MSV напиша:
Кога правиш музика за твојот бенд, едноставно го правиш тоа што сакаш/сакате.....Сеа тоа можеби да личи на прдење, ама тоа е тоа..........
Твоите/нашите песни се совршени......
Новиве се супер......

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
MSV напиша:
у секој случај, го изгубиле звукот

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Mesaja напиша:
MSV напиша:
Твоите/нашите песни се совршени......
Новиве се супер......
Изгубееееееен..... :wink:

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Гижо напиша:
MSV напиша:
у секој случај, го изгубиле звукот
Пак не ме сваќаш.....
Не се работи за губење на звук....Тоа е релативно.......
Едноставно тоа е металика на свет.попиздувач........

П.С.....На St.Anger многу ме пали оној прљав гаражен звук.....

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
PANTERA

Е вака.....
Pantera е еден од најдобрите а можеби и најдобар Heavy Metal бенд.....
Вчера гледав еден концерт на Пантера во Кореа......и се беше добро и кога дојде на ред песната Use My Third Arm и пејачот вика...."Со следнава песна многу звучиме ко Нирвана"......и ја седам и ја слушам песнава и си викам.....ова е тежок метал бре каква Нирвана.....и после некое време слушам ја почнуваат Cemetery Gates....и ја одма звучките до даска ама кога требаше да го почнат главниот риф пејачот ја прашува публиката......Ви се свиѓа оваа песна а? ДА! ДА! и пејачот вика.... епа штета......и почнаа друга песна....... :lol: и така концертот заврши со Cowboys From Hell која ја исвирија многу добро.....PANTERA многу ги поштуем како бенд и кога дознав за смртта на Dimebag Darrell останав ваков :shock: :place: :place: :place: :place: :place:.....тоа беше тажен ден за секој MetalHead.........R.I.P.

Па, што имате да кажете за Pantera......

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
mnogu gi obozavav pantera.......no ima retko nekoj sto gi znae albumite pred cowboys from hell......lele kakvi poseri bea..hahahaha...ama so phil da wild anselmo sosemo se otide na drug pravec i toa bese dobro taka.....
ja licno bev na 4 ili 5 svirki na pantera...so da kazam...jaki se...no ne znaeav deka dimebag e samo metaripol.......hehehehhee....

a inace so ke kazete za sledniot band na ex-pantera DAMAGEPLAN??????

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
LouWeed напиша:
mnogu gi obozavav pantera.......no ima retko nekoj sto gi znae albumite pred cowboys from hell......lele kakvi poseri bea..hahahaha...ama so phil da wild anselmo sosemo se otide na drug pravec i toa bese dobro taka.....
ja licno bev na 4 ili 5 svirki na pantera...so da kazam...jaki se...no ne znaeav deka dimebag e samo metaripol.......hehehehhee....

Ама сеа ти, темата е Пантера не е Damageplan.....
Ај ке кажам нешто......

Damageplan ги имам слушано добри се, Dimе ја топи гитарата......

П.С.Ej Lou, знам дека Dime го утепаа на свирка со Damageplan.....да не имаш најдено по интернетов слика од типот шо го утепал???

Член од
28 мај 2005
Мислења
6.373
Поени од реакции
177
Mesaja напиша:
LouWeed напиша:

Ама сеа ти, темата е Пантера не е Damageplan.....
Ај ке кажам нешто......

Damageplan ги имам слушано добри се, Dimе ја топи гитарата......

П.С.Ej Lou, знам дека Dime го утепаа на свирка со Damageplan.....да не имаш најдено по интернетов слика од типот шо го утепал???
ne...ama otvori pantera ili damageplan.com ima dosta linkovi za ovaa slucka.....valjda ke najdes...i siguren sum deka ima od cnn,nbc...snimki od vestite

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Фала :wink:
Ке видам......

Иначе симнав еден торент за Пантера документарец.....ама нејќе да се симиња.....кажуваат се за Пантера и се за убиството.......ама нејќе да се симне.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

MSV

Член од
24 март 2005
Мислења
2.423
Поени од реакции
38
Добри се.....Али не се за мене...... :?

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
која година е убиен Dimebag??

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
првата песна што ја имам слушнато од нив беше -5 minutes alone-, знам ја даваа на емисијата што беше на А1 што се викаше Андерграунд, тогаш пресвртницата, кога почнав да слушам рок/метал/панк (благодарение на оваа емисија), и знам дека многу ми се свиѓаше песната

Kajgana Shop

На врв Bottom