}I{BuTtErFlY
You want ME
- Член од
- 21 февруари 2006
- Мислења
- 765
- Поени од реакции
- 14
вака читајки не ми се верува дека не сум постирала:nesvest:...имам кажи- речи се од метал па на кој му треба некоја песна од некој бенд бујрум:music3:
Па, не би било лошо и мене да ми помогнете Примам thrash препораки.btw мило ми е ако се фатиш сериозно за металот, тука "сме" да помогнеме
Па, сеедно( упознаена сум со старо до негде)ново или старо?
па ако го имаш од quo vadis демото голема услуга ќе ми направеш тражам го веќе неколку месеци и неможам да го најдам едвај само 1 песна најдов од демотовака читајки не ми се верува дека не сум постирала:nesvest:...имам кажи- речи се од метал па на кој му треба некоја песна од некој бенд бујрум:music3:
Има потенцијал во тебе:wink:baka
ne sum mn mn mn po metal ama ko ke gi slusam znacit dusava rajska gradina mi e
ne slusam se i sesto tuku samo nekoi grupi...
SOAD 3 dors down Apokaliptyca MEGADETH(ohooo gi obozavaaam) Slayer Exodus i helovin
Има потенцијал во тебе:wink:................NOT
Поштувам Мегадет, Дејв Мустејн рулз Слејер се добри, а и Егзодус не се за оставање....има време и за нивbaka
ne sum mn mn mn po metal ama ko ke gi slusam znacit dusava rajska gradina mi e
ne slusam se i sesto tuku samo nekoi grupi...
SOAD 3 dors down Apokaliptyca MEGADETH(ohooo gi obozavaaam) Slayer Exodus i helovin
и Тhe Four HorsemenДејв Мустејн највеќе го поштуем за The Call of Ktulu, Ride the Lightning и преработката на Am I evil.....тие три песни никогаш нема да му ги заборавам во Металика