S
smexy
Гостин
Предавници?
Ме интересира дали изразуваш мислење како човек шо твори или само слуша музика?
Ме интересира дали изразуваш мислење како човек шо твори или само слуша музика?
туку што ќе да е?Тоа не ќе е баш...метал
G'n'R се некој вид хард рок, а Skid Row ги сметаат за Heavy али што знам, не можам да ги ставам во ист кош со Мејден на пример.туку што ќе да е?
HURR DURR I LISTEN METAL LONGER THAT YOUПа, видов дека се дискутира и бидејќи сум металец од 1985 година и ги слушам Metallica од 1986 година, и имам мислење за ова прашање, решив да го изразам.
Хахахах Кенибал Корпс се бришкаНе дека слушам, али случајно го барав филм и налетав на песна и трејлер
Уживајте!
Морбид Енџл гоуз техноНишо посебно не е албумот на Morbid Angel.
Ти си парадокс на универзумот.Јас сеуште ги слушам Метлица (мој најбољи другар), имам дредови, се носам нешто измеџу рапер и гранџер (не генџер) и уживам у метал, алуминиум и бронза и свирки у живо.
Нон стоп сум си у шутка со некои момци кои се фарбаат *(шминкаат) по лицето...
Me боли кур.Ти си парадокс на универзумот.
Morbid Angel goes down the drain... Од ни еден бенд не сум бил волку разочаран, ова не е лош албум ова е катастрофа. И се некако ме влече на тоа дека David Vincent ја засра целата работа со тоа што по мои предпоставки му дале "blank check" за да може да го пуни албумов со гомна.Морбид Енџл гоуз техно
Индустриалец станалMorbid Angel goes down the drain... Од ни еден бенд не сум бил волку разочаран, ова не е лош албум ова е катастрофа. И се некако ме влече на тоа дека David Vincent ја засра целата работа со тоа што по мои предпоставки му дале "blank check" за да може да го пуни албумов со гомна.