Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Od kaj da znaeme tebe so ti kazaa od 1234? Kaj mene nemase ama bas nikakov problem..Komentarite gi brishele a1, imase misteriozen razgovor so 1234, i vaka sega treba nie da nagagjame so se deshavalo, dali bile masonite dali iluminatite....Bitno na temava za Lycamobile, za a1 se praj muabetKaj tebe se e ok,znaeme mene sto mi kazaa od 1234,toa nema vrska,imase i po komentari na fb, ama a1 gi brisi....koga pisuvas deka ne im cini mrezata
Ako imas problem sam so sebe odi leci go na i so drigi.....ne so mene.... Ako imas problem / resenie spodeligo bez da se pravis x3,Od kaj da znaeme tebe so ti kazaa od 1234? Kaj mene nemase ama bas nikakov problem..Komentarite gi brishele a1, imase misteriozen razgovor so 1234, i vaka sega treba nie da nagagjame so se deshavalo, dali bile masonite dali iluminatite....Bitno na temava za Lycamobile, za a1 se praj muabet![]()
Drugar ne znam dali mislis deka nie ovde mastilo pieme ili vesla cicame, toa si e tvoj problem. Ako ne si naucen da debatiras, ne debatiraj..Ako si naviknat doma da ti shlukaat so racete na sekoj tvoj kazan zbor, vo realnosta ne e taka taka da olabaj malku..Jas samo pisav deka nemav problem vcera so A1 e bev vo toj reon, a tebe so ti rekle degradacija itn. mozi ti rekle ne velam ne, iskustvoto moe kazuvase deka se bese okej..Ako imas problem sam so sebe odi leci go na i so drigi.....ne so mene.... Ako imas problem / resenie spodeligo bez da se pravis x3,
A se sto e povrzano so A1 default e i za lyca istoto i istite problemi ...
A od 1234, mi kazaja deka imale degradacija na del od uslugite 5 casa reon resen,struga,oxrid....
Многу ти е брз интернетот, таман за да изгледаш филм во 4к резолуција, инаку после долго време само Lycamobile и Telekom ги имаат оставено истите пакети во припејд подолго време и нема некое вистинско освежување.Nisto nema vrska so debata se dodeka se kazuva bez dokaz,i se relaksira rabotata so olabavuvajne......
Ovde site sme za pomos i konsultacija,se drugo e bezvrska.....
Имаат друже, оди кај национални пакети, кликаш на купeте сега и имаш избор сакаш на 3, 6, 9 или 12 месеци.Постојат ли уште долгорочните пакети и како се уклучуваат? Не можам да најдам на веб ништо.
Sent from my SM-A505F using Tapatalk
Ne otvarase kajgana 10 tina, minuti...muabetot mi bese ist telefon isti serveri ista lokacija ista brzina......Nisto nema vrska so debata se dodeka se kazuva bez dokaz,i se relaksira rabotata so olabavuvajne......
Ovde site sme za pomos i konsultacija,se drugo e bezvrska.....
DA i mene me nervira nedorabotenata platforma!Se slozuvam,deka iritira toj problem,se slozuvam deka treba da gi osvezat paketite i da pustat data roaming( slicno na eu roam like home)za odredena suma da mozes da si aktiviras 30dena roaming data...od 2~5gb !Многу ти е брз интернетот, таман за да изгледаш филм во 4к резолуција, инаку после долго време само Lycamobile и Telekom ги имаат оставено истите пакети во припејд подолго време и нема некое вистинско освежување.
Еве оваа година А1 пушти 100гига за 299 денари/30 дена, мтел имаат пакет до 1.09 за 299 ден 2гига и неограничени мин и смс.
Lycamobile се исплатливи само со пакетите на подолг период, ама очекувам понатаму да ги средат сите проблеми друже бидејќи навистина не е поднесливо по неколку часа да неможи чоек да напрај повик или да се пушти на интернет, а инаку проблемот е кај нив во системот кој некој го правел да можат да влезат да му направат хакерски напад.
Имаат друже, оди кај национални пакети, кликаш на купeте сега и имаш избор сакаш на 3, 6, 9 или 12 месеци.
линк:https://www.lycamobile.mk/mk/bundles/#/#nationalbundles
Имаат друже, оди кај национални пакети, кликаш на купeте сега и имаш избор сакаш на 3, 6, 9 или 12 месеци.
линк:https://www.lycamobile.mk/mk/bundles/#/#nationalbundles
Kako be druze tesko....Не можам преку апликацијава да најдам. А и многу сложено ова плаќање со картичкава и за обичен пакет и тоа нешто нејќе. Некако не се снаоѓам.
Ајде еве:Ne otvarase kajgana 10 tina, minuti...muabetot mi bese ist telefon isti serveri ista lokacija ista brzina......
Автоматски споено мислење:
DA i mene me nervira nedorabotenata platforma!Se slozuvam,deka iritira toj problem,se slozuvam deka treba da gi osvezat paketite i da pustat data roaming( slicno na eu roam like home)za odredena suma da mozes da si aktiviras 30dena roaming data...od 2~5gb !
Da ti kazam zosto pusti a1 za 299/100gb....
Aj pogodi od 2 pati .....
Ako nemas aktivirano nese zamaraj, baraj nekoj po mlad, i podobro tie preku web da kupis paket najava samo so brojceto/kako gostin ili pak yeraj si so a1 pripejd- pustisi na moj a1 300mkd 100gb/30denovi....Постојат ли уште долгорочните пакети и како се уклучуваат? Не можам да најдам на веб ништо.
Go izbrisav zatoa sto smetav deka ne e bitno, poglednav na web stranata od a1 i ne e nisto posebno , ponudata moze da ja prekinat vo sekoj moment taka napisale nema razgovori nema sms , vazi samo za pripeid ( ima dosta trikovi ) jas mrazam trikovi i podmolni raboti , nesakam ponuda 5 meseci po edna cena posle druga , ili ke ti dadat telefon i ke ti napikaat vo pretplata itnKako be druze tesko....
Автоматски споено мислење:
Prijatelot zokbt, go izbrisa postot za a1 prasuvase za 299- 100gb
Preku moj a1 se aktivira ili so sms na 1410 tekst 100GB
A da si zdrav i ziv, vo a1 se e trik, eve jas imam 3 sporovi so A1 koi gi vleckame so meseci....Go izbrisav zatoa sto smetav deka ne e bitno, poglednav na web stranata od a1 i ne e nisto posebno , ponudata moze da ja prekinat vo sekoj moment taka napisale nema razgovori nema sms , vazi samo za pripeid ( ima dosta trikovi ) jas mrazam trikovi i podmolni raboti , nesakam ponuda 5 meseci po edna cena posle druga , ili ke ti dadat telefon i ke ti napikaat vo pretplata itn
Tocno namesto A1 da odi napred tie se unazadubaat ....Im izbegaja mn,korisnici najmnogu na lyca, pa nesto na green, a od septemvri/oktomvri i kon mtel ke im begaat(najaveno e podobri paketi i ceni)tie 100gb izgleda dolgo ke gi teraat samo da ne begaat itaka razocaranite korisniciАјде еве:
-Мрежата не им е доработена како што треба заради процесот на модернизација, наместо да ја подобрат со многу поголеми брзини тие ја намалија.
-Второ, повиците почна сега да ги кажува како недостапен да е бројот или а1 секретарка ќе ти се оклучи и после да те видам па треба да ѕвониш
-Ако сакаат и 1тб нека дадат за припејд или постпејд, џабе кога на места каде што имаше јака мрежа сега е заслабена заради нивната нова опрема и ред други работи кои не можат да се поклопат заради кинеската опрема која ја користеја порано.
-Ќе даваат ќе даваат онаа промоцијана со 100гига ќе им потрае подолго време, оти огромни милиони даваат на опремата и вака да навлечат некој чоек ќе мора да ја остаат долго да биди.
Olabaveno.....Specijalno za tebe, izbrisaniot komentar posto pod ovoj imase idugi,ama ovoj screenshot ne mozat da go izbrisat ....Drugar ne znam dali mislis deka nie ovde mastilo pieme ili vesla cicame, toa si e tvoj problem. Ako ne si naucen da debatiras, ne debatiraj..Ako si naviknat doma da ti shlukaat so racete na sekoj tvoj kazan zbor, vo realnosta ne e taka taka da olabaj malku..Jas samo pisav deka nemav problem vcera so A1 e bev vo toj reon, a tebe so ti rekle degradacija itn. mozi ti rekle ne velam ne, iskustvoto moe kazuvase deka se bese okej..
EE Everything Everywhere Limited |