Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Lyca maxi bese ubav paket za 520den, 8 gb int i neograniceni razgovori i ppraki, a sega so napravija - go namalija na 3 gb ziti se. Pa uste pisuva i zeska ponuda, ma ajde samo sto pocnaa da privlekuvaat musterii go zgolemija paketot (prvicno bese 380) den, a eve sega pak eksperomentiraat pa go namalija internetot. Ama, mi izgleda brzinski pak ke im izbegaat ljugevo po drugi operatori. Ima li nekoj slusnato dali ke dadat nova ponuda za paketive naskoro.

Lyca maxi bese ubav paket za 520den, 8 gb int i neograniceni razgovori i ppraki, a sega so napravija - go namalija na 3 gb ziti se. Pa uste pisuva i zeska ponuda, ma ajde samo sto pocnaa da privlekuvaat musterii go zgolemija paketot (prvicno bese 380) den, a eve sega pak eksperomentiraat pa go namalija internetot. Ama, mi izgleda brzinski pak ke im izbegaat ljugevo po drugi operatori. Ima li nekoj slusnato dali ke dadat nova ponuda za paketive naskoro.

Мене ме изгубија. Ај кога покачија на 520 пак некако беше ок ама кога смалија на 3ГБ чао. СО префрлањето на ВИП ми дадоја попуст и сега за 600 денара имам 10гига

Јас користам само интернет пакет од нив и Data S од 100 ден - 2GB од месецов беше намален на 1GB, па уште и си пречкртале 500МB. Исто последниов период со брзината ептен турбуленции има, многу често ми префрла на 2g и максимум 15/2 Mbps download/upload што сум измерил и тоа ептен навечер кога нема оптеретување. Денски по 5-6 Mbps и тие не се стабилни. Не ми изгледа дека ќе се прошират многу кај нас нити па дека ќе дотраат.

Како се деактивира авто.секретарка на Lyca?

Како е екипо, тие што сме на Лајка?
Се држиме ли?

Vo familijata imame 2 kartički od Lyca...no gi koristime samo kako dopolna za internet.
Dosega beše super.....za 99 den se dobivaa 2 gb i za 129 den se dobivaa 3 gb....no sega toa ne važi. Za 129 se dobivaat 2 gb....što ne e ni lošo

Јас користам Maxi пакетот веќе 3 месеци за 520 денари. Дополнувам преку картица онлјан и добивам 10% на внесената сума како бонус. Знам дека не е многу, ама за некој месец, ке добијам еден месец гага муабети само од бонусите. Ја усраа понудата, ама тоа е. Наместо да се врзувам со договори во телеком и вип, вака ми е полесно.

Јас користам Maxi пакетот веќе 3 месеци за 520 денари. Дополнувам преку картица онлјан и добивам 10% на внесената сума како бонус. Знам дека не е многу, ама за некој месец, ке добијам еден месец гага муабети само од бонусите. Ја усраа понудата, ама тоа е. Наместо да се врзувам со договори во телеком и вип, вака ми е полесно.
Tocno toa e najgolemiot problem. Treba zakonski da se zabrani vrzuvanje ako pritoa ne se zeme telefon ili drig ured. Cist kriminal.

Го користев како алтернатива за интернет. Се додека не почна да кочи минатиот месец.
И сега ве читам дека го направиле 125 денари за 2 ГБ. Па гига е 150 денари на вип постпејд. Барем таму никогаш не ми паднал интернетот.

Го користев како алтернатива за интернет. Се додека не почна да кочи минатиот месец.
И сега ве читам дека го направиле 125 денари за 2 ГБ. Па гига е 150 денари на вип постпејд. Барем таму никогаш не ми паднал интернетот.

па истиот нет е на двата, ја го имам тој на лајка и никогаш не ми паднал или кочел

па истиот нет е на двата, ја го имам тој на лајка и никогаш не ми паднал или кочел
Имам дуал сим, на првата е вип постпејд, на втора е лајка припејд. Немаше струја за wi-fi да користам, и морав на моб. интернет. На лајка мобајл немав интернет, префрлив на вип и интернетот леташе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom