jas ne veruvam vo ova deka Telekom keja iznajmi mrezata na Mvno, a i cenive im bile ..Според овој фајл и телеком може да изнајмува мрежа на виртуелен оператор
0.60 mkd, od povik
0.50 mkd, od sms
0.0012 mkd,10kb
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
jas ne veruvam vo ova deka Telekom keja iznajmi mrezata na Mvno, a i cenive im bile ..Според овој фајл и телеком може да изнајмува мрежа на виртуелен оператор
Моментот кога народот не чита и не сфаќа дека нешто е промотивно, ограничен период и сака вечно да трае... Ах бее...
Бидете малку реални, Макси пакетот пак е најефтин во споредба со пакетите на другите оператори и пак само да се мрчело нешто...
ne si gi pakuvaat kuferite , ova e dogovor na telekom i vip kolku dase kaze ima izbor za mobilni komunikacii ..... nisto poveke[DOUBLEPOST=1512486693][/DOUBLEPOST]Затоа ќе си ги пакуваат куферите, онака промотивно.
epa toa e mvno koga saka menuva kako sto mu diktira Mno- i pazarot koj sto odi vo nagorna linija ....Poskape lycamobile namesto 8gb Lyca maxy otsega e 3gb
Чисто се сомневам.Затоа ќе си ги пакуваат куферите, онака промотивно.
Спореди ја понудата со на Vip Mobile L која е 745 денари...Која најефтина понуда бе? што може да направиш со 3гб интернет ? 520 денари не е ефтино за 3гб нет..
Кој црн 4г овие немаат 4 г ..Спореди ја понудата со на Vip Mobile L која е 745 денари...
И реално, 3 Гига ми се топ мене, никогаш не можам да ги истрошам целосно, иако киснам со сите можни апликации и социјални мрежи... А да, на 4G+ сум, не префрлам на 3G...
Па појди во салон и потпиши договор. Еве ти повеќе информации: https://www.vip.mk/poddrska/-/help-support/article/500000000029880Што треба да се направи за да се стане постпејд во Вип .. Гледам имаат една добра со неограничени повици и смс и 10гб 4г интернет за 699 денари .[DOUBLEPOST=1512487973][/DOUBLEPOST]
Кој црн 4г овие немаат 4 г ..
toa znaci deka malce trosis.....jas 7/8 od 10 gb.redovno,na 4g begaat pobrzoo... inaku brzinata realno e 50~60 / 20 mbps na vip a na momenti e i nad 100 izgleda koga e 4g+.....Па појди во салон и потпиши договор. Еве ти повеќе информации: https://www.vip.mk/poddrska/-/help-support/article/500000000029880
А за 4G+ зборам за во Vip; не сум корисник на Лајка, сакав да кажам дека со 4Џи трошам и не истрошувам до крај 3 Гига.
Facebook, messanger, twitter, instagram, playstore се дел од моите секојдневни апликации... Досега само неколку пати сум стигнал скоро до 3 гига.toa znaci deka malce trosis.....jas 7/8 od 10 gb.redovno,na 4g begaat pobrzoo... inaku brzinata realno e 40/50 / 20 mbps na vip
..
Sent from my DIG-L01 using Tapatalk