Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Слободно нека си ги пакуваат куферите... На сите глупости шо ги имаа ова им беше капак

Моментот кога народот не чита и не сфаќа дека нешто е промотивно, ограничен период и сака вечно да трае... Ах бее...
Бидете малку реални, Макси пакетот пак е најефтин во споредба со пакетите на другите оператори и пак само да се мрчело нешто...

Моментот кога народот не чита и не сфаќа дека нешто е промотивно, ограничен период и сака вечно да трае... Ах бее...
Бидете малку реални, Макси пакетот пак е најефтин во споредба со пакетите на другите оператори и пак само да се мрчело нешто...

Затоа ќе си ги пакуваат куферите, онака промотивно.

ne si gi pakuvaat kuferite , ova e dogovor na telekom i vip kolku dase kaze ima izbor za mobilni komunikacii ..... nisto poveke[DOUBLEPOST=1512486693][/DOUBLEPOST]
Poskape lycamobile namesto 8gb Lyca maxy otsega e 3gb
epa toa e mvno koga saka menuva kako sto mu diktira Mno- i pazarot koj sto odi vo nagorna linija ....

Чисто се сомневам. :) И покрај мрчењето, пак ја имаат најефтината понуда.

Која најефтина понуда бе? што може да направиш со 3гб интернет ? 520 денари не е ефтино за 3гб нет..

Која најефтина понуда бе? што може да направиш со 3гб интернет ? 520 денари не е ефтино за 3гб нет..
Спореди ја понудата со на Vip Mobile L која е 745 денари...
И реално, 3 Гига ми се топ мене, никогаш не можам да ги истрошам целосно, иако киснам со сите можни апликации и социјални мрежи... А да, на 4G+ сум, не префрлам на 3G...

Што треба да се направи за да се стане постпејд во Вип .. Гледам имаат една добра со неограничени повици и смс и 10гб 4г интернет за 699 денари .[DOUBLEPOST=1512487973][/DOUBLEPOST]
Спореди ја понудата со на Vip Mobile L која е 745 денари...
И реално, 3 Гига ми се топ мене, никогаш не можам да ги истрошам целосно, иако киснам со сите можни апликации и социјални мрежи... А да, на 4G+ сум, не префрлам на 3G...
Кој црн 4г овие немаат 4 г ..

Што треба да се направи за да се стане постпејд во Вип .. Гледам имаат една добра со неограничени повици и смс и 10гб 4г интернет за 699 денари .[DOUBLEPOST=1512487973][/DOUBLEPOST]
Кој црн 4г овие немаат 4 г ..
Па појди во салон и потпиши договор. Еве ти повеќе информации: https://www.vip.mk/poddrska/-/help-support/article/500000000029880

А за 4G+ зборам за во Vip; не сум корисник на Лајка, сакав да кажам дека со 4Џи трошам и не истрошувам до крај 3 Гига.

фала богу што прочитав овде дека го намалиле на 3гб тамам ми истекува за 5 дена пакетот и утре одам во вип да си направам договор да ми го портираат бројот и си ја земам таа со 10гб понудата . Секако ги трошев овие 8гб вака за 200 денари плус ќе имам уште 2гб.

Па појди во салон и потпиши договор. Еве ти повеќе информации: https://www.vip.mk/poddrska/-/help-support/article/500000000029880

А за 4G+ зборам за во Vip; не сум корисник на Лајка, сакав да кажам дека со 4Џи трошам и не истрошувам до крај 3 Гига.
toa znaci deka malce trosis.....jas 7/8 od 10 gb.redovno,na 4g begaat pobrzoo... inaku brzinata realno e 50~60 / 20 mbps na vip a na momenti e i nad 100 izgleda koga e 4g+.....

Последно уредено:
toa znaci deka malce trosis.....jas 7/8 od 10 gb.redovno,na 4g begaat pobrzoo... inaku brzinata realno e 40/50 / 20 mbps na vip
..

Sent from my DIG-L01 using Tapatalk
Facebook, messanger, twitter, instagram, playstore се дел од моите секојдневни апликации... Досега само неколку пати сум стигнал скоро до 3 гига.
А за брзините на vip еве слика: https://twitter.com/Jefto101ot/status/935869869052002304

Како и да е, останувам на ставот дека за 520 денари се добива најмногу што се може.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom