Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
Ne, lajka nema nikad da ima plakjanje parking takov im e principot na rabota vo nikoja drzava nemaat premium sms ne se nadajte deka ke ima kaj nas. Ke si plakjas na inkasatori ili na parking.mk, se nadevam ke gi dodadat site gradovi na parking mk da mozeme site da plakjame taka eve jas naprimer samo zaradi toa sum na Telekom pretplata, povekje od potrebno mi e, a i jsp isto koristam no poretko.
Лајката ја користам кога сум во Мк дека нема договори не би сакал да правам договори на Телеком за малку, инаку не сум слушнал за паркинг мк, треба да се провери, фала на инфо.

Лајката ја користам кога сум во Мк дека нема договори не би сакал да правам договори на Телеком за малку, инаку не сум слушнал за паркинг мк, треба да се провери, фала на инфо.
mozes da si kupis telekom pripejd kaj niv raboti no da kupis od salon i da im kazes deka sakas da koristis za parking za da ti ovozmozat premium sms.

Samo na pripejd e toa napraveno da nema neznam zosto mislam predtoa bese taka sega mozda ima od start, a na postpejd si ima bez da kazes normalno
Decki parking usluga so normalna naplata moze da raboti samo na Mno, za mvno toa e mislovna imenka....toa e skapa investicija za ic pari bez dobivka samo usluga,
Arno si ima karticki za naplata,imas app, i mozes da si platis, mobile data ima sekade...

Dali nekoj ima iskustvo lyca so paypal ne mi stiga kod za verifikacija , a dodeka bev na a1 nemase takov problem , ne mi e jasno dali e do paypal ili do lyca

Posle nekolku neuspesni obidi deneska uspeav da dobinam sms za potvrda na paypal

Машонерии, еве денес поднесов барање за префрлување на постоечкиот број од А1 кон Lyca.
Ве читам и гледам дека нема баш некој позитивни коментари за Lycamobile.
Користам 1 телефон, 2 сим (приватна и службена) па гледам дека ако немало мрежа на Lyca ќе сум недостапен и на другата А1 линија?
Споделете некој нови искуства, ако не утре да тркнам и да го прекинам барањето ..

Ви благодарам,
Поздрав.

Машонерии, еве денес поднесов барање за префрлување на постоечкиот број од А1 кон Lyca.
Користам 1 телефон, 2 сим (приватна и службена) па гледам дека ако немало мрежа на Lyca ќе сум недостапен и на другата А1 линија?
Споделете некој нови искуства, ако не утре да тркнам и да го прекинам барањето ..

Ви благодарам,
Поздрав.
Двете линии се меѓусебно независни, само постои фактот дека Лајка е оператор кој ја користи мрежата од А1.
Во секој случај доколку проблемот е само во делот на Лајка, линијата од А1 ќе си биде во ред.

Ви благодарам,
Поздрав.
Malce tie spobrkano prasajneto/odgovorot/mislejne ...ne znam sto e,sekoj dual sim telefon koga zboruvas na edna od 2te sim nezavisno koja,drugata e nedostapna i obratno.....

Ви благодарам,
Поздрав.
Se e vo red ne se sekiraj, i isto stom si go podnel baranjeto nemoze na sred da bide prekinato.

Bi ve prasal zosto otkoga go portirav brojot od A1 vo Lyca, ne mi stigaat bezbednosni kodovi od Stopanska banka, i nemozam da aktiviram paketi na podolg period. Sto treba da se napravi?

Bi ve prasal zosto otkoga go portirav brojot od A1 vo Lyca, ne mi stigaat bezbednosni kodovi od Stopanska banka, i nemozam da aktiviram paketi na podolg period. Sto treba da se napravi?
Paketite za podolg period se aktiviraat onlajn preku veb stranata, go odberes paketot, odis na kupi sega i prodolzi kako gostin, go vnesuvas brojot i prodolzuvas kon plakjanje.
Za stopanska banka, neznam, nekoj sto koristi ke ti kaze, jas na nlb nemav problemi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom