Lycamobile Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
на кој број се праќа и која бешпе пораката...мислам дека беше 1003 но на кој број се пражаше сум заборавил
Повикај *139*1032# и следи ги инструкциите на екранот или испрати порака со содржина 1032 на бројот 3535

дали знаеш колку интернет се добива со пакетите од 120 те. 250 денари , кои да одат целосно во интернет без повици и смс? порано кога имав втора сим од Лајка со праќање на смс со ознака 1003 се добиваа мислам 5 ГБ интернет

и потсети ме на кој број се праќаше пораката...бидејќои ми поминаа 2 години одкако користев лајка

ако имаш 2 сим картички, телефонот така прави. извади ја едната или ставија во ,,офф,, иначе ќе губиш мрежа. испробано многу пати
Ako mislis 2 lyca sim ? Ili bez ogled na toa , inaku poveke od 2 godini koristev a1 i lyca 2 sim nikogas ne sum imal problem a sega koristam 2 od lyca okolu 3 meseci ova prvmat mi se slucuva

Ako mislis 2 lyca sim ? Ili bez ogled na toa , inaku poveke od 2 godini koristev a1 i lyca 2 sim nikogas ne sum imal problem a sega koristam 2 od lyca okolu 3 meseci ova prvmat mi se slucuva
Јас користев една Мобимак и една Лајка и редовно губев мрежа и бев недостапен. Ја извадив сим од Лајка и сега немам проблеми( успат за џабе го рекламирав телефонот......не било до него)
Сега ќерка ми користеше 2 сим картички од Лајка и 2..3 месеци имаше проблем со мрежата. Откако ја извади едната, сега нема никаков проблем

Јас користев една Мобимак и една Лајка и редовно губев мрежа и бев недостапен. Ја извадив сим од Лајка и сега немам проблеми( успат за џабе го рекламирав телефонот......не било до него)
Сега ќерка ми користеше 2 сим картички од Лајка и 2..3 месеци имаше проблем со мрежата. Откако ја извади едната, сега нема никаков проблем
Dial sim,telefonite koga na ednata sim zboruvas,prajkas/primas sms drugata sim si nedostapen...

Dial sim,telefonite koga na ednata sim zboruvas,prajkas/primas sms drugata sim si nedostapen...

не...во двата случаево втората сим картика се чуваше само активна во телефонот, без активно користење(во случајот со ќерка ми, втората сим имаше нула денари кредит) но првеше повремено сметња на користењето на првата сим

не...во двата случаево втората сим картика се чуваше само активна во телефонот, без активно користење(во случајот со ќерка ми, втората сим имаше нула денари кредит) но првеше повремено сметња на користењето на првата сим
Site dual sim tel,se so istite problemi,imam huawei tel bez playStore, vo nego 2 isti sim od lyca ednata e so portiran br,drugata e so 079 ....povremeno ne moze da se pusti mobile data,i sim2 povremeno ne raboti,stavas airplane mod,5sek,i vrajkas normal mod,see ok xx denovi potoa pak isto i taka, ja vadis sim2 nema nikakvi problemi 2 te sim oddelno bez problem rabotat vo istiot tel...

decki, cel den ne mozham da dobijam eden broj od Prilep na lajka nitu po Viber nitu po Telefon.
Dali nekoj znaj dali ima problemi so mrezhata da zaebava ?

decki, cel den ne mozham da dobijam eden broj od Prilep na lajka nitu po Viber nitu po Telefon.
Да знајте сите од Прилеп и Пелагонија дека А1 прават некоја надградба на мрежата и можно е да имате проблеми од време на време и целосно да снемате на чат пат мрежа. Правеле наводно подобрување на мрежата, а во скоро време можно е да имаме 5G мрежа на 700MHz секаде и 3.5GHz во урбаните средини. Се надевам дека ќе ја подобрат и тоа како мрежата после овие испади кои ги имаат.

Pisi mi pp,i ke probame
Автоматски споено мислење:

Да знајте сите од Прилеп и Пелагонија дека А1 прават некоја надградба на мрежата и можно е да имате проблеми од време на време и целосно да снемате на чат пат мрежа. Правеле наводно подобрување на мрежата, а во скоро време можно е да имаме 5G мрежа на 700MHz секаде и 3.5GHz во урбаните средини. Се надевам дека ќе ја подобрат и тоа како мрежата после овие испади кои ги имаат.
Trebase da ja sredat mrezata do kraj na mart a eve april 9ti denes....
Inaku pred nekoj den a1, 30tina minuti nemase pola Prilep mreza,ispad na mn,bazni...

Pisi mi pp,i ke probame

Trebase da ja sredat mrezata do kraj na mart a eve april 9ti denes....
Inaku pred nekoj den a1, 30tina minuti nemase pola Prilep mreza,ispad na mn,bazni...
Во петокот бевме без мрежа и ние од Прилепско, јас ја фатив дремката салам 2 саати и кога се разбудив имаше мрежа. Имаше чат пат на некочку места, на останатите скроз немаше.
Би требало во поскоро време да се реши целосно проблемот со испадите на мрежата, јас мислев дека само кај мене е.
Ако местат 5G супер ќе биди, оти ќе имаме поголема брзина ние што сме надвор од Прилеп.

Taman go opravija sega pak nemozat da se resetiraat lozinkite za My Lyca Mobile odnosno za najavuvanje na veb sajtot

Se zacudiv, dzvonam na 1212 da napravam sim swap na edno postaro brojce koe bese izgubeno pred 2-3 meseci i mi rekoa deka za 3-4 casa ke bide napraven sim swapot, posle 15 min mi stiga sms i gledam brojceto prefrleno. Retko koga se volku brzi, bravo!

I da napomenam zaboraviv, na veb sajtot nemoze da se naraca besplatna sim karticka, dokolku nemate odbereno nikakov paket ili kredit posle vnesuvanje na adresata ve vrakja na pocetok.

I da napomenam zaboraviv, na veb sajtot nemoze da se naraca besplatna sim karticka, dokolku nemate odbereno nikakov paket ili kredit posle vnesuvanje na adresata ve vrakja na pocetok.

Последно уредено:
Zdravo na site! :)
Denes go portirav brojcheto od A1 na Lyca, i sum nedostapen a mozhe da baram. Pritoa, seushte vo MojotA1 aplikacijata stoi aktiven stariot dogovor... Dali nekoj ima slichno iskustvo?

Zdravo na site! :)
Denes go portirav brojcheto od A1 na Lyca, i sum nedostapen a mozhe da baram. Pritoa, seushte vo MojotA1 aplikacijata stoi aktiven stariot dogovor... Dali nekoj ima slichno iskustvo?
Da, jas imav 3 takvi problemi pri portiranje od telekabel i nikoj ne se sredi, ako ti kazat od kontakt centarot na lajka deka ne e do niv problemot i ne e celosno portiran brojot da znaes deka te lazat, do niv e problemot 100%, kaj mene portiranite broevi sto bea nedostapni neuspeaa da gi opravat i gi frliv, tocno od togas prestanav so koristenje na Lajka, trebalo ubavo da gi procitas iskustvata na forumov (ima povekje koi ne se bas pozitivni), neznam kako da ti pomognam kontaktiraj 1212 ili odi vo drug operator i podnesi baranje za portiranje od lajka vo toj operator, primer Telekabel imaat prifatlivi ponudi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom