Lugje Vo Crno

• Креатор на темата Креатор на темата ZoranC
  • Време на започнување Време на започнување
требаше да знам, и ја ќе им фркнев некоја пријава на троловиве
Зашто бре ронче си толку љубоморен? Зашто пак ножеви вадиш?
Зар уште не сфффати дека се беше за тебе... да научиш подобро да тролаш... ко праааво мушко?

Те сакаме :love:

:coffee:

Зашто бре ронче си толку љубоморен? Зашто пак ножеви вадиш?
Зар уште не сфффати дека се беше за тебе... да научиш подобро да тролаш... ко праааво мушко?

Те сакаме :love:

Брате...кај им е духот на луѓево се чудам. Да се нема осет за лојалност, чест, другарство. Па со змија ќе се видиш два три пати и другарка ќе ти стане, ова е несфатливо....

Брате...кај им е духот на луѓево се чудам. Да се нема осет за лојалност, чест, другарство. Па со змија ќе се видиш два три пати и другарка ќе ти стане, ова е несфатливо....
Во случајот на Рон е покомплексен проблемот.... он седи на компјутер и програмора цел ден... газдата го шиба... и он себе не се сака баш многу.... он за природа животни појма нема... и полека почнал да живее у еден виртуелен замислен свет каде шо мисли дека е јак... бар тука.... и он стварно не сффаќа дека самиот е трол.... а кога некој него го трола - он плаче.... ти текнува порано ни ги пријавуваше он мислењата у темава..... тате татеее овој ми кажа дека имам големи ушииии... душичка...

И ова сега ќе го пријави... ајде ронче...

Во случајот на Рон е покомплексен проблемот.... он седи на компјутер и програмора цел ден... газдата го шиба... и он себе не се сака баш многу.... он за природа животни појма нема... и полека почнал да живее у еден виртуелен замислен свет каде шо мисли дека е јак... бар тука.... и он стварно не сффаќа дека самиот е трол.... а кога некој него го трола - он плаче.... ти текнува порано ни ги пријавуваше он мислењата у темава..... тате татеее овој ми кажа дека имам големи ушииии... душичка...

Ja мислев се подоправил малку....он со тие детски муабети пак. :facepalm:

многу ниски удари зоки, поготово тоа за природата и животните ме погоди

Ja мислев се подоправил малку....он со тие детски муабети пак. :facepalm:
Ма јок.... години се потребни... рано е....

многу ниски удари зоки, поготово тоа за природата и животните ме погоди
Така ќе ојачаш.... ќе ти помогне многу у животу.... :love:

neznam sto e fintava vo temava ama pred dve decenii imashe darkeri se oblekuvaa vo crno so dortmartinki :toe:

Ма јок.... години се потребни... рано е....

Така ќе ојачаш.... ќе ти помогне многу у животу.... :love:

ти Зоки еволуираше, како гасеница во пеперутка кога се мени, од веган, па спиритуалец па сега у фаза на фотограф, наредно филмски гуру :pos:

ти Зоки еволуираше, како гасеница во пеперутка кога се мени, од веган, па спиритуалец па сега у фаза на фотограф, наредно филмски гуру :pos:
Уште ли не научи бре ронче шо е веган а шо вегетаријанец....

Заборави и татко да наведеш.... се трудам да те воспитам... оти те сакам.... те осечам како свое дете :love:

За филм поарно да не почнувам...

Уште ли не научи бре ронче шо е веган а шо вегетаријанец....

Заборави и татко да наведеш.... се трудам да те воспитам... оти те сакам.... те осечам како свое дете :love:

За филм поарно да не почнувам...

тешко мене ти татко да си ми, некои хипик би бил сигурно, би пушел трава у парк на боб марли деј

тешко мене ти татко да си ми, некои хипик би бил сигурно, би пушел трава у парк на боб марли деј
неее... да си ми син... те оставам на пуст остров сам да преживееш од 4 до 6 месеца... за да пораснеш... :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom