Lugje Vo Crno

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
ne zboram so tebe samo so govinda
Ok e Ron... nego izvini sho pauzirav ipak i so familijata malku vreme....

Nego sega na ushte po novio level ima ushte od prikaskata.. kontash ... etapi..

Poshto Govinda nema familija on se posveti na svojo rastez duhoven neli i stigna na vrvot...

A jas kasnam i sum alhemicar od poniskite skalila u bratstvoto... ovie shto se na vrvot... dali znaesh Ron oni kako se zabavljaat?

Izmisluvaat glupost ko blek frajdej... zimaat pivo i pukanti i si fakjaat seir...

E sega mene mi e vekje vreme za narednoto skalilo ... i oni gledaat dali zasluzuvam... jas istoto go praam na miiiiiikro nivo ... so temava....
Автоматски споено мислење:

Gospod gi trpi site chovechko nemokji i gluposti,no ne go trpi chovekot kojshto ropta i takvite,,,govinda/zoki,,,ne gi ostava bez vrazumuvanje
,,,ne im prostuvaj Gospode,,,znaat shto nepravat,,,
Shutrak ti ne citaj ova gore... ne si ushte iniciran...

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.890
Ok e Ron... nego izvini sho pauzirav ipak i so familijata malku vreme....

Nego sega na ushte po novio level ima ushte od prikaskata.. kontash ... etapi..

Poshto Govinda nema familija on se posveti na svojo rastez duhoven neli i stigna na vrvot...

A jas kasnam i sum alhemicar od poniskite skalila u bratstvoto... ovie shto se na vrvot... dali znaesh Ron oni kako se zabavljaat?

Izmisluvaat glupost ko blek frajdej... zimaat pivo i pukanti i si fakjaat seir...

E sega mene mi e vekje vreme za narednoto skalilo ... i oni gledaat dali zasluzuvam... jas istoto go praam na miiiiiikro nivo ... so temava....

Shutrak ti ne citaj ova gore... ne si ushte iniciran...
dzabe ne postois vise

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
dzabe ne postois vise
gledash li ron kolku e ubavo na level 2 LA...

nemash ni blagodaram....

sakash da kazesh deka ti si Trolminator ispraten od idninata da gi zastitis nevinite od forumskite trolovi?
E sega Ron vreme e za level 3

Analiza na recenicata ... sam sebe se napisha deka si trol.... a poshto jas sum trol... jas i ti sme ista licnost.... Govinda i ja smo deo tebe... dali poleka izleguvash od matrixo?

Последно уредено:
Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
ne zboram so tebe samo so govinda
Ама исто е бе. Ние сме дупли јузер, дупло ЈАС, мултиверс, whatever. Тоа е како зборуваш со некој и му кажеш на едното уше: Не зборам на тебе, само на другото уше зборам.

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
Ама исто е бе. Ние сме дупли јузер, дупло ЈАС, мултиверс, whatever. Тоа е како зборуваш со некој и му кажеш на едното уше: Не зборам на тебе, само на другото уше зборам.
ide ide go osekjam... zemav pivo ne mi e otvoreno cekam da odgovori .... mu daam 2 minuta ne sam do tolko glup... ustvari jesam... sho uopshte pishuvam ovde :)

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
Ne ste mi interesni veke, dvajcata da ve sostavam pola mozok nema da ispadne, jas pobediv vie izgubivte, pozzzz sea
padna eden level...

Така е сине, ти победи. Кажи тато шо да ти купе за нова година? Ма на ти 500 евра купи си шо сакаш...
ama dojde da ne pozdravi... fino vospitano dete druze G...

Ne ste mi interesni veke, dvajcata da ve sostavam pola mozok nema da ispadne, jas pobediv vie izgubivte, pozzzz sea
on misli deka nie imame mozak.....

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
padna eden level...

ama dojde da ne pozdravi... fino vospitano dete druze G...

on misli deka nie imame mozak.....
Он мисле дека оти мисле значи дека постое. Ама јебига...

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
Еее дечки видите! @ZoranC има жена ако е успешен со умилкувањето ке има секс? :eek:
i vikam oti ma nekjesh da se seksame sho napraviv?... mi vika epa ne mi obrnuvash vnimanie... sho tolku pishuvash na telefonot...
i svakjam kolko sum glup...
zena mi neproduhovena me produhovi

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
i vikam oti ma nekjesh da se seksame sho napraviv?... mi vika epa ne mi obrnuvash vnimanie... sho tolku pishuvash na telefonot...
i svakjam kolko sum glup...
zena mi neproduhovena me produhovi
Оти бе пишуваш вакви работи! Сеа ние шо сме без жени и можност за секс само ќе паднеме у уште поголема депресија и ангзајати и ке станаме љубоморни уште повеќе и уште повеќе ке ги замраземе луѓето и станеме хиљаду посто негативни Deepst black level society, и после се чудеш зашо постојат ликови како @Ron Burgundy и остали шутраци и шупаци.

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
Оти бе пишуваш вакви работи! Сеа ние шо сме без жени и можност за секс само ќе паднеме у уште поголема депресија и ангзајати и ке станаме љубоморни уште повеќе и уште повеќе ке ги замраземе луѓето и станеме хиљаду посто негативни Deepst black level society, и после се чудеш зашо постојат ликови како @Ron Burgundy и остали шутраци и шупаци.
Na vas ustvari pari vi trebaat.... da si platite za sex.... cim nemate sas koj.....

i sega jas se pitam... zashto kisnete po forumi odete ucete neshto rabotete....baj d vej izgleda zena mi kje mi dade... kje vi pisham vecer sho se desilo... drshte palci za secie dobro!

Последно уредено:
Член од
7 септември 2016
Мислења
21.676
Поени од реакции
37.659
... а бе колку си смешен кога во ист моментот си пишваш сам со себе де од телефоно де од компјутеро, не си на иста ИП адреса како дупли јузер, ама пишувањето си исти ТИ!
ама ти замервам (м)ногу, ич не е убаво така да се однесуваш со твоите форумски другари шутрак и рон, зезај се, ама не ги вреѓај ... ич, ич не хубаво!
„Столе што го боле “ и то српскио како во исто шкољо да сте училе со Зоки! :pos:
ама тоа „три точки“ што ми ги украде од мојо стил на пишвање треба да платиш авторски права на форумов! :X3:
... ќе спиел со жена :facepalm: ...можи со диспечерка вечер! :cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom