Lugje Vo Crno

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
G on misli deka ti kucash i na kompjutero i na telefono....

G on pocna neshto da misli!

Otvaram pivo :)
Не сум будала да се ќоравам на мобилен.
А ради тоа шо мисле он мисле дека постое. Заебал си се бате Ронка @Ron Burgundy . Ти не постоеш. Ти си само илузија ради забава у наште два ума.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.890
Не сум будала да се ќоравам на мобилен.
А ради тоа шо мисле он мисле дека постое. Заебал си се бате Ронка @Ron Burgundy . Ти не постоеш. Ти си само илузија ради забава у наште два ума.
da. jas postojam samo vo vasite umovi

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
da. jas postojam samo vo vasite umovi
Види го буразер! Он веќе постанал самосвесен! О ЕМ ЏИ :eek: Тоа значи дека сеа и ние ке се освестеме дека не сме двајца, дека сме дупли јузер и целата магија ке ни се растуре. О ЕМ ЏИ

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.890
Види го буразер! Он веќе постанал самосвесен! О ЕМ ЏИ :eek: Тоа значи дека сеа и ние ке се освестеме дека не сме двајца, дека сме дупли јузер и целата магија ке ни се растуре. О ЕМ ЏИ
govinda, ti ako znaes so e svest kurot na trupce go stavam, u umot tvoj vlegov i samo pajazina vidov

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
govinda, ti ako znaes so e svest kurot na trupce go stavam, u umot tvoj vlegov i samo pajazina vidov
Epa sega e vreme da ti otkrijam neshto na novio level... dobredojde baj d vej...

Vidi ja i Govinda sme paradoks u univerzumot... bevme edna licnost i koga dojde vreme za zenenje... imashe opcija A i B... i se desija i dvete odednash... nastanavme jas i Govinda....

Govinda stana guru, jas alhemicar so familija... imam kjerka...

AI sega se lajkame univerzumot ne spoi... deka sme istio covek...

Najvisokio level na guru e koga kje posakash sam sebe da se izebesh...

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
Epa sega e vreme da ti otkrijam neshto na novio level... dobredojde baj d vej...

Vidi ja i Govinda sme paradoks u univerzumot... bevme edna licnost i koga dojde vreme za zenenje... imashe opcija A i B... i se desija i dvete odednash... nastanavme jas i Govinda....

Govinda stana guru, jas alhemicar so familija... imam kjerka...

AI sega se lajkame univerzumot ne spoi... deka sme istio covek...

Najvisokio level na guru e koga kje posakash sam sebe da se izebesh...
Аман бе Зоки бе. Зашо му ја откри најголемата тајна на универзумот? Тајните треба да бидат сами откриени.
О ЕМ ЏИ...

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
o em gi vi e nekoja tajna gej kratenka? taka znaci si se naogjate
О ЕМ ЏИ! Он не знае шо значе О ЕМ ЏИ! :facepalm: Ние му откриваме тешки космички тајни а он не знаш шо значи О ЕМ ЏИ.
Oh Mine Got!
Иначе каков геј бре. Геј може да биде амеба попут тебе. Геј е толку ограничено шо поограничено не може ни да биде.
Ние сме суштината на сексуалноста. Неможе кај нас да има геј, Кај нас има само мултисекс, мултуиверс, мултидименжнал.

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.890
О ЕМ ЏИ! Он не знае шо значе О ЕМ ЏИ! :facepalm: Ние му откриваме тешки космички тајни а он не знаш шо значи О ЕМ ЏИ.
Oh Mine Got!
Иначе каков геј бре. Геј може да биде амеба попут тебе. Геј е толку ограничено шо поограничено не може ни да биде.
Ние сме суштината на сексуалноста. Неможе кај нас да има геј, Кај нас има само мултисекс, мултуиверс, мултидименжнал.
ti si ustvari multiseksualec?

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.690
Поени од реакции
31.705
Gospod gi trpi site chovechko nemokji i gluposti,no ne go trpi chovekot kojshto ropta i takvite,,,govinda/zoki,,,ne gi ostava bez vrazumuvanje
,,,ne im prostuvaj Gospode,,,znaat shto nepravat,,,

Kajgana Shop

На врв Bottom