Lugje Vo Crno

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.891
Не разбирам што е проблемот и за што конкретно е наменета темава..
мм, некој да ми објасни накратко? Пошо гледам пријавуваат одредени мислења, и бараат темава да биде заклучена/избришана...
Чекам ваше мислење пред да одлучам што понатака.
ZoranC е трол у кратки црти, спама нон стоп и тоа му ги задоволува неговите потреби, односно се сити со тоа што им го зема времето на другите. Темата нема намена туку служи како стапица некој да се фати, исти се и неговите постови у темата за вегетаријанство. Најубаво е двете теми под клуч.

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
Не разбирам што е проблемот и за што конкретно е наменета темава..
мм, некој да ми објасни накратко? Пошо гледам пријавуваат одредени мислења, и бараат темава да биде заклучена/избришана...
Чекам ваше мислење пред да одлучам што понатака.
Prashaj se prijatele zoshto baraat... bifejkji ne im odgovara... bidejkji e stavena vo seir... i koj kako ide ustvari nie seir so nego si fakjame... za da svati deka e glup...

i najpovredeni se onie sho pomislia deka za sekta pishuvam... a ja se zaebavam so sektite....

Odlukata e tvoja, slobodno izbrishi go ali te molam daj im bar malku vreme i ova da go procitaat... za da nekoj povreze ushte dva neurona .... a toa e ubavo... eve ron denes e podrug covek... svati ko mene kolku e glup :)

a mozda nekad kje svati i deka go sakam...
Автоматски споено мислење:

ZoranC е трол у кратки црти, спама нон стоп и тоа му ги задоволува неговите потреби, односно се сити со тоа што им го зема времето на другите. Темата нема намена туку служи како стапица некој да се фати, исти се и неговите постови у темата за вегетаријанство. Најубаво е двете теми под клуч.
Nikola za ova ti zboram.....

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.891
Prashaj se prijatele zoshto baraat... bifejkji ne im odgovara... bidejkji e stavena vo seir... i koj kako ide ustvari nie seir so nego si fakjame... za da svati deka e glup...

i najpovredeni se onie sho pomislia deka za sekta pishuvam... a ja se zaebavam so sektite....

Odlukata e tvoja, slobodno izbrishi go ali te molam daj im bar malku vreme i ova da go procitaat... za da nekoj povreze ushte dva neurona .... a toa e ubavo... eve ron denes e podrug covek... svati ko mene kolku e glup :)

a mozda nekad kje svati i deka go sakam...
Ја сфатив дека си трол или дупли корисник од почеток не се секирај, само ме интересираше до каде ќе идеш со глупоста, но видов дека ти нема крај, па затоа ти ја пријавив темата.

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Искрено, тек сега забележав дека темава се наоѓа во подфорумов за Сеир.
Не гледам причина темава да биде заклучена или избришана.
Кој сака нека ја посетува и нека пише, кој не сака слободно може да ја игнорира.
Никој не е приморан да доаѓа овде, никој не е тагиран, не гледам спам/реклами или слично... така да продолжете слободно со вашиот сеир, ова катче е наменето токму за вакви заебанции.
Се додека не се кршат правилата на форумов, све е во ред.
Пријавите се одбиени.

Позз

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
Od tebe Nikola... treba da naucat kako se komunicira..

A od mene slednovo...

NE IM GO PRAJ NA DRUGIVE TOA SHO NEKJESH DA TI GO PRAVAT TEBE...

Ne mi gi omalovazuvajte moite... a jas i niv poleka im kazuvam da te prifatat.. ako ne zabeleza... niv so ljubov tebe so shamar....

Член од
29 јуни 2014
Мислења
26.158
Поени од реакции
42.891
Od tebe Nikola... treba da naucat kako se komunicira..

A od mene slednovo...

NE IM GO PRAJ NA DRUGIVE TOA SHO NEKJESH DA TI GO PRAVAT TEBE...

Ne mi gi omalovazuvajte moite... a jas i niv poleka im kazuvam da te prifatat.. ako ne zabeleza... niv so ljubov tebe so shamar....
sakash da kazesh deka ti si Trolminator ispraten od idninata da gi zastitis nevinite od forumskite trolovi?

Член од
20 април 2014
Мислења
5.239
Поени од реакции
5.821
da be LA raboti, @Govinda sigurno e tvojot robin, sigurno ne vi e lesno da gi skriete strastite koi gi gaete eden za drug
Јас роб? Не трескај глупости. :tapp: Ја сум роб само на страстите и својо ум-мајмун. Иначе I am the Master od the Universe.

ZoranC

Majmun so frizura
Член од
10 септември 2019
Мислења
631
Поени од реакции
682
Јас роб? Не трескај глупости. :tapp: Ја сум роб само на страстите и својо ум-мајмун. Иначе I am the Master od the Universe.
G on misli deka ti kucash i na kompjutero i na telefono....

G on pocna neshto da misli!

Otvaram pivo :)

Kajgana Shop

На врв Bottom