Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У принцип црнците ги бесиме на плоштад под споменикот на Аце Големиот.
Кинези, Јапанци и остали од жута раса ги палиме. Затоа сега се и пожариве по нашиве планини, ако некој избега од купот.
Ние не сме саркастични, ние сме земјоделци бизнисмени
штом у посета за кратко време си поминала толку роднини, луѓе, пријатели...самата одговори на своето прашање.ne sum zaboravila kako e vo makedonija voopste toa ne bese muabetot celoto moe semejstvo e uste tamu...samo koga i da sum bila doma da posetam bilo na kratko vreme i mi pominalo so luge prijateli rodnini i sve nabrzinka koj da vidis prvo...i iskreno ne sum videla mnogu stranci po doma samo od tie nekolkumina sto bea fudbaleri...zatoa prasav dali sme gostoprimlivi i kulturni kon luge koi dovagaat od sekade na svetot...pozdrav
e sto iznakaza sega ova sve ...lele majko...bez komentar
--- надополнето: Aug 30, 2011 5:44 PM ---
ne se gleda deka ste teski seljaci...navistina
Цацко ...па по скај флај флај...ние го викаме небоТемава ме потсеќа на една анегдота !
Отишол некој човек од Македонијава во Австралија кај некои роднини! Овие пак не биле од деца во нашата држава !
Влегол овој во нивната куќа го нагостиле и го однеле до фрижидерот ја отвориле вратичката и му ја бутнале раката и почнале да му зборат ладно ли е!
Исто му ја покажувале машината за перење и телевизорот !
штом у посета за кратко време си поминала толку роднини, луѓе, пријатели...самата одговори на своето прашање.
Затоа со расиве ме чуди...која врска има гостопримливоста со расите?
Таму слушам за посета треба да се најавиш ден-два најмалку унапред, да си носиш пакет пиво или што и да пиеш, све сам да носиш. Ако им тропнеш како ние што знаеме, нема баш да си добредојден
navistina loso slusas...lugeto se gostoprimlivi i tuka... mnogu kulturni ...iako se slozuvam...nema nisto kako balkanska gostoprimlivost ama zatoa imame mnogu da ucime za kultura
zatoa imame mnogu da ucime za kultura
ne se tepajte da ja zemete titulata na idioti mislam deka site mozete da go podelite prvoto mesto....pozdrav...tema zatvorena....nema ama bas voopsto da odgovaram na vasive gluposti
Веќе знаеш какви сме, нели. Осум години не се ништо за нештата да се сменат...а и ти потекнуваш оттука, така да...ne se gleda deka ste teski seljaci...navistina
amerika = evropski sperma koktel , ne postojat amerikanci .. koj i da otide u USA treba ko doma da se osekja , nema sho da prifakjaat tamu rasi
Makedonija na Makedoncite !!!!!!!!![]()