ScArFaCe_K4
Кретенски username, знам.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: гад мислеше на господ или на..... гад????:nesum::pos2::pos2::pos2:
Заебанција е ова, така?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2: гад мислеше на господ или на..... гад????:nesum::pos2::pos2::pos2:
а ти што мислиш?Заебанција е ова, така?
Слепец..
Тој,Мирка Велиновска,Латас..све на стрелање треба да се носат..
И Јанко го забораив.
Со кумот дено си поприкажавме :не заебавај:
Врв на македонското новинарство, си викаат другарчиња и кумови.
Ми текна баш кога миленко гостуваше во една емисија на атв ( штета што не го снимив да го гледате) во тие пет минути каде јас со прашалници над глава гледав како миленко изјавуваше : по што се они елита по крвна линија еве јас сум од стара скопска фамилија... весниците нивни не се продаваат, и затоа се нервираат, никој нив не ги чита ( се однесува на утрински, дневник и ред други весници кои се продаваат со брзината на светлината после 1 саат не можеш да најдеш број ако има нешто сочно) ...
Миленко е врвен израз на македонската демократија, секоја една будала добива право да кажува што сака на телевизија и после не сме биле демократска држава а бе ај ти се молам.
П.С. Не знам дали го гледавте прилогот на Сител со миленко вчера ли беше денес не ми текнува каде чита смс порака од геро : Си се мрднал , пази што зборуваш да не ти го направат истото како на латас - геро . А јас да си пратам порака од другар каде ми се закануе асид ... ќе има прилог за мене а ? а?
Проработеа Титовите леви сили на темава а?![]()