Луди Миленко

Слепец..
Тој,Мирка Велиновска,Латас..све на стрелање треба да се носат..
И Јанко го забораив.

Ако овие што ги наброја треба на стрелање тогаш Ѓеро и неговите новинарчиња, Милчин и останати треба да плаќаат и за воздухот до сега што го дишеле.

Јас мислам дека вакви навреди кажуваат и пишуваат прости луѓе. А таквите се полтроните на власта не ја оправдувам ни опозицијата ама толку затупени луѓе на едно место немам видено. Сепак Јанко и Латас малце од малце размислуваат нешто пред да лупнат ама овој нејќам да му го споменам името се мисли кој знае што е а уствари е најголем клошар што може да постои. Не го бива ни една формула да коментира а не па политичка емисија да води.

Немојте да кажете дека неговата емисија не е директно спонзорирано од Фирерот Грујо?

Со кумот дено си поприкажавме :не заебавај:
Врв на македонското новинарство, си викаат другарчиња и кумови.
Ми текна баш кога миленко гостуваше во една емисија на атв ( штета што не го снимив да го гледате) во тие пет минути каде јас со прашалници над глава гледав како миленко изјавуваше : по што се они елита по крвна линија еве јас сум од стара скопска фамилија... весниците нивни не се продаваат, и затоа се нервираат, никој нив не ги чита ( се однесува на утрински, дневник и ред други весници кои се продаваат со брзината на светлината после 1 саат не можеш да најдеш број ако има нешто сочно) ...

Миленко е врвен израз на македонската демократија, секоја една будала добива право да кажува што сака на телевизија и после не сме биле демократска држава а бе ај ти се молам.

П.С. Не знам дали го гледавте прилогот на Сител со миленко вчера ли беше денес не ми текнува каде чита смс порака од геро : Си се мрднал , пази што зборуваш да не ти го направат истото како на латас - геро . А јас да си пратам порака од другар каде ми се закануе асид ... ќе има прилог за мене а ? а?

Со кумот дено си поприкажавме :не заебавај:
Врв на македонското новинарство, си викаат другарчиња и кумови.
Ми текна баш кога миленко гостуваше во една емисија на атв ( штета што не го снимив да го гледате) во тие пет минути каде јас со прашалници над глава гледав како миленко изјавуваше : по што се они елита по крвна линија еве јас сум од стара скопска фамилија... весниците нивни не се продаваат, и затоа се нервираат, никој нив не ги чита ( се однесува на утрински, дневник и ред други весници кои се продаваат со брзината на светлината после 1 саат не можеш да најдеш број ако има нешто сочно) ...

Миленко е врвен израз на македонската демократија, секоја една будала добива право да кажува што сака на телевизија и после не сме биле демократска држава а бе ај ти се молам.

П.С. Не знам дали го гледавте прилогот на Сител со миленко вчера ли беше денес не ми текнува каде чита смс порака од геро : Си се мрднал , пази што зборуваш да не ти го направат истото како на латас - геро . А јас да си пратам порака од другар каде ми се закануе асид ... ќе има прилог за мене а ? а?

Мене овие ми личат на очајни чекори сигурен сум дека рејтингот им опаѓа а немаат капацитет со убаво да си го кренат па мора со вакви работи.

Проработеа Титовите леви сили на темава а? :icon_lol:

М.Н. - лџ на Н.Г and co.

семи про од Лаки, аматер за Томо :icon_bigg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom