Ludacris

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ajde ovaa tema vi e kako fightground stvarno ima pravo za ha-ce underground pa i za drugi temi vo koi ne e vmesan LUDA ne pisuvajte ve molam. Pa vo temava poveke ima napisano za site tipovi na muzika osven za rapot na MY NIGGA LUDA:zver::zver::zver:

kpbKENGUR pa ne mozes da zabranis ako ne e za temava da ne moze da se pisuva stvarno ova e za da se pisuva za albumite negoviot stil i slicno.

Mlad_man напиша:
kpbKENGUR pa ne mozes da zabranis ako ne e za temava da ne moze da se pisuva stvarno ova e za da se pisuva za albumite negoviot stil i slicno
а? не забранувам, советувам. ова е за луда, а не секој нивен "ха-це" пост да биде како нивните херои се подобри.. кажи си мислење за луда, нормално некое и фурај...

NIppI напиша:
What'cha gonna do...
ACT A FOOLLLLL

Спајдер знае за што зборам
ae.gif

многу јака песна од филмот 2FAST2FORIUS(ФУРИУС)

Mlad_man напиша:
Abe ajde ovaa tema vi e kako fightground stvarno ima pravo za ha-ce underground pa i za drugi temi vo koi ne e vmesan LUDA ne pisuvajte ve molam. Pa vo temava poveke ima napisano za site tipovi na muzika osven za rapot na MY NIGGA LUDA:zver::zver::zver:

kpbKENGUR pa ne mozes da zabranis ako ne e za temava da ne moze da se pisuva stvarno ova e za da se pisuva za albumite negoviot stil i slicno

lepi kazi mi crn si????ako ne si ne go izgovaraj N wordot ke ti se molam!!!poso samo pokazuvas kolku sakas da si crnec,a voedno i golem fejker!

Лудакрис е :zver:, нема што тука. Стилот на облекување не ме интересира, се додека прави добра музика.

Kocka напиша:
lepi kazi mi crn si????ako ne si ne go izgovaraj N wordot ke ti se molam!!!poso samo pokazuvas kolku sakas da si crnec,a voedno i golem fejker!

Abe ja ako sakam ke go vikam i mama ako sakam. Koj si ti da mi sudis

Luda e zver i coekot e NIGGA pa so ke go vikam my NIGGA

Luda ЅВЕР

Mlad_man напиша:
Abe ja ako sakam ke go vikam i mama ako sakam. Koj si ti da mi sudis

Luda e zver i coekot e NIGGA pa so ke go vikam my NIGGA

abe mocko toa e rasizam! bel si ne bidi wanna be!

колко што знам темава е за Лудакрис па така да нема што човекот стварно прави многу добри песни посебно 2фаст2фуриос !!

абе дали е комерцијала или не к*р да не ве боле пошо сите рапери што се држат андерграоунд,да им се даде можност одма ке почнат да снимат спотови со пи*ки,коли,блин блинг и 3456 глупости.Секоја чест на исклучоците,за мене Луда :) ке остане еден од најдобрите рапери,заради неговата песна Welcome To Atlanta почнав да слушам рап се до пред една година,сега не дека не слушам ама порано слушав само рап сеа се...

ej ај од сега сите ''шо сте hc'' немора да постирате на вакви теми. Ај ќе речиме хц сте и не досадвајте појќе, добро??? Темата е за Луда и само за него треба да се постовите. Еве ајде да дискутираме за тоа кој негов албум најпојќе ви се допаѓа. Мене нај ми е Word of Mouf a исто така добар е и Red light District.
песни се знае МОООООve Bit4h, после Go 2 sleep, Rollout(wowww!!!), а од поновите GET BACK(5ка е), Number 1 spot, Pass Out(иф ју а лејм мадафакер...:) ), Put ya money многу ги има Цар е човекот премногу се сите да ги постирам :)

pozdraFFF... и престанете со Шит постови

Добар е Лудакрис, ми се допаѓа стилот на рапување и текстовите кои ги пишува...се на се` добар рапер со одлични песни.

A da ne znaete dali sega ke pravi nov album zs taka citav nesto za toa

зафатен е сеа со филмови, сепак добро т.е. супер му оди за разлика од неговите колеги мислам дека е прерано за нов албум пред некој месец излезе Release therapy

jove_bt напиша:
зафатен е сеа со филмови, сепак добро т.е. супер му оди за разлика од неговите колеги мислам дека е прерано за нов албум пред некој месец излезе Release therapy

Abe toa bea glasini. Ne znam dali se tocni, a ti da ne znaes koi filmovi gi snima zs vikas zafaten e so filmovi

Mlad_man напиша:
Abe toa bea glasini. Ne znam dali se tocni, a ti da ne znaes koi filmovi gi snima zs vikas zafaten e so filmovi

сега ќе го прашам ќе ти кажам :) иначе 10 за изведбата во оскаровецот Crash

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom