LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    292
3636695ea82931b98b82a7bfea58cfeeca4812aa5ce118d7a3d76e788026e6b4.jpg

:pos::pos:
од дека му е текнало на Sawyer овој никнејм

п.с. и секако една од нај епик епизоди у серијава :cuc:

ако има гејмери тука меѓу фановите, симнете си ја Lost Via Domus , игра базирана на серијата. ногу е добра, уствари контролираш лик кој е еден од 40тите преживеани (го нема у серијата), имаш дијалози со Sawyer,Jack,Kate,Locke итн. истражуваш објекти, бегаш од "the black smoke" :icon_lol:
некои од актерите од серијата ги позајмуват гласовите за нивните ликови у играта (y)
саундтракот е правен од истиот креатор на музиката од серијата....
шта више речи :)

Мене цело време ми крашнуваше кај едно ниво со чадот изгуглав, сфатив дека не сум единствен и ја баталив :@

Ашкол сум, море одговор, не биле мртви цело време :cuc:

Каков ламе одговор, туку шо да се очекува од сељаци кои не знаеа како да ја завршат серијава, па го одбраа најглупиот крај што можеа. Само нема кој да му ја купи финтава на "култ" серија која сеуште крева прашина, дали беше или не беше, па продукцијата за малце згрешила пред рекламите пуштиле еден мал кадар, абе абе ...
... ми иди да се телепортирам назад и да ја избршам цела серија од хард диск уште пред да ја гледам, ќе ми беше побогат животот за неколку денови.

АЛОООООООООО тиквар (до сценаристите), мрви беа цело време, нема што да се продава сценариото во добротворни цели, па да се разбери нешто повеќе од оваа тотално фијаско. Жалам што ја гледав, ни на крај памет не ми иди да ја гледам по втор пат, а уште помалку ми е култна серија, за да ми остани во долго сеќавање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom