LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    293
Сакате да видите што се врти во главата на teneke? :icon_mrgr:
Иначе финалето на 1. сезона си го оставив за утре, на раат да го изгледам.

Која сезона беше кога Соер играше некоја игра со Џек и се кладеа ако изгуби Соер, два дена да не смее да ги навредува останатите? Не можам да ги најдам тие сцени, сум се утепала од смеење на нив.:icon_lol:
Се сетив, ама ти си крива, го замеша Џек во приказната

Не се спомнува во видеото ама кладбата беше Хуго ако го исплеска, да се откаже од прекарите :)

Се сетив, ама ти си крива, го замеша Џек во приказната

Не се спомнува во видеото ама кладбата беше Хуго ако го исплеска, да се откаже од прекарите :)

Соер:X3:

Туку не мислев на оваа игра, беа седнати Џек и Соер на плажа играа некоја смешна игра, имаше овошје помеѓу нив. Дали нешто со карти беше ич не ми текнува.

Го видов тоа кога прашуваше, ама немаше врска со кладбата. Затоа ме збуни. Инаку пинг-понгот е од трета сезона, а покерот мислам дека е од втора, пошто Џек одеше во hatch-от а тоа го нема во трета...

Има некој што ќе ја гледа пак серијава летово? Јас сакам пак да ја гледам ама малце ми е тапа пак да почнувам од прва сезона кога веќе 2 пати ја имам гледано а најинтересното (севкупно гледано) почнува околу 4та сезона.

Има некој што ќе ја гледа пак серијава летово? Јас сакам пак да ја гледам ама малце ми е тапа пак да почнувам од прва сезона кога веќе 2 пати ја имам гледано а најинтересното (севкупно гледано) почнува околу 4та сезона.
Мене најинтересни ми се првите три, после доаѓа Дание-е-е-л Ф-ф-ф-арадеј... страшно ме нервира, ко Лазе Бараков е :)

49217_1711209510_6513_n.jpg

images

Ептен ми се annoying сите женски во серијата + Хуго и Чарли.

:pos: Кај ја најде споредбава :pos::pos::pos:
Мене баш ми е супер лик. Мораше некој ред да воведе во серијата и да објасни што се случува
Очигледна е, не само што си личат, туку и на двајцата им требаат 5 минути да завршат реченица :)

Даниел беше опасен лик бе шотие? Мене ако некој ме нервираше беа кинезите, али романтиката на крај... ах.. :love:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom