Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се сетив, ама ти си крива, го замеша Џек во приказнатаКоја сезона беше кога Соер играше некоја игра со Џек и се кладеа ако изгуби Соер, два дена да не смее да ги навредува останатите? Не можам да ги најдам тие сцени, сум се утепала од смеење на нив.![]()

Се сетив, ама ти си крива, го замеша Џек во приказната
Не се спомнува во видеото ама кладбата беше Хуго ако го исплеска, да се откаже од прекарите![]()

Соер
Туку не мислев на оваа игра, беа седнати Џек и Соер на плажа играа некоја смешна игра, имаше овошје помеѓу нив. Дали нешто со карти беше ич не ми текнува.
Io Sono Interista то је то. На овој клип мислев.
Мене најинтересни ми се првите три, после доаѓа Дание-е-е-л Ф-ф-ф-арадеј... страшно ме нервира, ко Лазе Бараков еИма некој што ќе ја гледа пак серијава летово? Јас сакам пак да ја гледам ама малце ми е тапа пак да почнувам од прва сезона кога веќе 2 пати ја имам гледано а најинтересното (севкупно гледано) почнува околу 4та сезона.

А Кејт не те нервира?Мене најинтересни ми се првите три, после доаѓа Дание-е-е-л Ф-ф-ф-арадеј... страшно ме нервира, ко Лазе Бараков е![]()

Не заебавај, супер се ликовитеЕптен ми се annoying сите женски во серијата + Хуго и Чарли.
Хуго е најјачи 
Кај ја најде споредбава 

Очигледна е, не само што си личат, туку и на двајцата им требаат 5 минути да завршат реченицаКај ја најде споредбава
Мене баш ми е супер лик. Мораше некој ред да воведе во серијата и да објасни што се случува