НАЈДОБАР крај за до сега најдобратас серија што сум ја гледал.
marijan4o употреби ја твојата фантазија , за ти остане Лост у најбоље сеќавање.
ваљда и ја сеа сакам многу прашања да беа одговорени , али тоа е Лост, после секоја епизода со отворени усти сме и тумачеме секоја секунда.
Можда сега сами сме криви , што некои плукат по крајот. Па како нема да сме кога после секоја епизода поставуваме нови прашања , кои ако размислиме уствари не треба да бидат поставени. Да и јас лично замислив друг крај на Лост , по мое , али од овој крај сум презадоволен. Но се нервирам шо за жал заврши. Да се надеваме дека ке бидат одговорени сите прашања кои го поставивме во текот на овие 6 години, ако направат овие уше некоја екстра епизода , во кои се ке биде објаснето. Но и да излезе тоа, баш ке размислам дали ке го гледам , зошто после тоа , Лост нема да биде веке Лост.
Едноставно си уживам кога ке легнам да си праам филмови за островот , за дарма лугето , за карактерите и се друго.
Ние очекувавме многу од оваа серија , а таа ни даде премногу само шо некои не се свесни за тоа.
Сите од овој форум го очекуваа финалето во друго светло , каде ке ги просветлат , каде се ке им кажат. На пример како овие сапунициве , во кои се дешаваше нешто , за на крај се да се разјасни со тоа шо Педро ке убие по Рубен , или ке се ожене со Марисол. Хаа, глупа работа.
Од почетокот на 6 сезона беше јасно дека нема се да се разјасни , а и помило ми е така што беше.
Така да дојде време да се збогуваме од оваа КУЛТНА СЕРИЈА , и да се надеваме дека ке се напраи некоја друга поинтересна и позбонувачка.
Поздрав до сите вистински фанови на Лост , а тие шо СЕРАТ у гомна да се удават.
Чао