LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Бурата наречена ЛОСТ.:)
Јас не гледам во живо, минатиот пат на сред епизода ми испозакочи, и морав да чекам до сабалјето да излези за симнување.

Мене само Ab Aterno ми се зезна до сега ама вечерва не ми е сјаен интернетот. Се надевам ќе помине без проблем.

^ Не ми се ризикува некако. Што знам, ако ме фатат будалите ќе ја пуштам, и така нема да спијам, имам работа за на факултет.

Лелееееееееееее оти па ли во 3 треба да чекаме,одма ставајте линкови за во 3 а мислам многу ќе биде јасно после ова што е приказната во финалето и сеа на а1 го даваат она финале од 5тата со бомбата оваа вечер е ЛОСТ вечер

Лок уште тројца си ги скрои,хм леле овој актеров што го игра цела епизода ме лазеа морници толку страшен поглед има,феноменална епизода

Sigh.

Пак си се заебаваат, се за финалето оставија.

^ Дај не заебавај ова беше една од најдобрите епизоди. Се започнува да се вклопува а ти ако чекаш уште да ти објаснат за Волт не гледај шо да ти речам .

Абе нели последниве две епизоди ќе траеја по час и половина, сега ја слегнувам од торент и пишува дека трае 45 минути...:toe::toe:

Абе нели последниве две епизоди ќе траеја по час и половина, сега ја слегнувам од торент и пишува дека трае 45 минути...:toe::toe:

Последната епизода е на 23. мај :) И ќе трај 2,5 часа. :)

Имам нешто важно да ти кажам ама срам ми е од овој...
- Е ај шепни ми на уво...

Имам нешто важно да ви кажам ама имам време додека не изгасне огнов... зафатен бев до сега играв табла...

ДО КОГА БЕ??? :pos:

И што им кажа на крај:

Чувајте го островов.
- Зошто?
Така.

страшна епизода ... туку се гледа овиа оставија се за финалето ..
искрено малце сум разочаран , пошо знам дека нема да заврше така како што сакам и сто посто ке остават уше многу прашања неодговорени.
ТУКУ СЕГА КАЖЕТЕ КОГА Е ФИНАЛЕТО ВО КОЛКУ ЧАСОТ И КОГА КЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛЕДА НА НЕТ ???

16-тава епизода едноставно монотона без никаква акција.Не ни кажа ништо што веќе не знаевме.И сега ќе напукаат све во 90 минути и The End.А богами во тие 90 мин. имаат многу работи за расјаснување.Најважно прашање што е уствари Островот???Ако тоа не го објаснат сме потрошиле 6 факинг години за ништо.
И добро бре мораше онај плачконо да го заменит Џејкоб???
:tapp:

Последната епизода е на 23. мај :) И ќе трај 2,5 часа. :)

Е вака веќе може. А имаш инфо кои работи ќе бидат опфатени во последната епизода? Ќе се открие ли конечно што всушност е островот, зошто мора да се чува...? Ај сега одам да ја гледам новата епизода...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom