LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Well how about that!?!?:wink::wink::wink:

Мислам дека ништо не е така. Види само сите теории му се поврзвани со исламот. Види само за Lighty шо има напишано. А сега има сосема различно објаснување за светлината.

Иначе околу рејтингот на ЛОСТ

За рејтингот на Lost тој е доста паднат од минатата година. Но вистинската вредност на една серија не се мери со вкупниот број на гледачи туку во успешноста на серијата да ја долови top demographic класата најчесто луѓе од 18-49 години. Во таа популација Lost ти е на десето место. За старците кои обожаваат да гледаат криминалистички серии никој и многу не се грижи бидејќи тие практичн не носат профит за серијата. Не купуваат DVD ине се земаат во предвид при наплаќање заз рекламите. Така да Lost може да не е успешен многу во рејтинзите но сепак се држи многу добро, земен во предвид дека American Idol е феномен во америка и никоја серија не може да ја помине.

По педерски завршвање вкрај , многу се нервирам вака арно мислев да не гледам со ред да си почекав сите епизоди да излезат :)

Добра епизода.
Колку што сфатив, тркалото што постојано се мрдаше, кога светеше значи островот патувал низ времето, а тоа се случувало бидејќи Џон требало да го сврте тркалото, а не Бен.
Инаку, имаше теорија дека Џек е всушност Џејкоб, не знам колку е точна.

Гледаноста е многу опадната во 5 сезона, се прашувам зошто? :toe:

Мене сезонава после 1вата ми е поинтересна од сите други.
Гајле ми е колкава е гледаноста.

Добра епизода.
Колку што сфатив, тркалото што постојано се мрдаше, кога светеше значи островот патувал низ времето, а тоа се случувало бидејќи Џон требало да го сврте тркалото, а не Бен.
Инаку, имаше теорија дека Џек е всушност Џејкоб, не знам колку е точна.

Мене сезонава после 1вата ми е поинтересна од сите други.
Гајле ми е колкава е гледаноста.

И мене ми е многу многу поинтересна оваа сезона од втората пример или третата многу појаки работи се случуваат :vozbud:

стварно е добра серијава сеуште
незнам како им се свиѓа на америве, ама како што гледам имаме фанови овде
сега само кој ќе чека наредна епизода е проблем

Кога игра емисијава порано ја гледав сега баталив.
Изгледа на крајот ќе заврши така што ќе дознаат дека уствари они се наоѓаа на некој остров во средината на Бермудскиот триаголник имам слушнато а колку е точно незнам.

Кога игра емисијава порано ја гледав сега баталив.
Изгледа на крајот ќе заврши така што ќе дознаат дека уствари они се наоѓаа на некој остров во средината на Бермудскиот триаголник имам слушнато а колку е точно незнам.

Слушнав ова, слушнав она, еден другар слушнал, му кажале на другар ми, прочитав некаде ама не ми текнува каде, мислам дека... (а не си ја гледала петта сезона) ... Добро бе луѓе, од каде ги слушате работиве? Да не ти шепна Џејкоб пред спиење? Ти текнува нешто, не само тебе туку и на другите, се срамат/плашат да кажат дека така мислат, и одма: ’’Слушнав’’, каде слушна? Дали воопшто слушна? Не е ова само до тебе туку до сите. Јас слушнав дека ке умрат сите....ама не сум ја гледала 4 и петта сезона многу глупа ми е позз4е!!!

Well how about that!?!?:wink::wink::wink:

Нема шанси. Џинот може да го гледаш и може да те гледа, ама никако не може да те допре. (според Исламот)

Да ама не знајме каде „слетал“. На кој континент ? Колку време му требало да се снајди, да се врати во USA, ....... Да не набројвам има бесконечно многу работи шо можеле да го „задржат“ неколку месеци.

А и нели Jack почнува да пие од ко ќе го посети Lock. Од тогаш ја добива идејата да се врати назад на островот. А според flash-forward - овите од претходната сезона Jack не беше во трезна состојба подолго време. :helou:

Абе Џек го направија пијаница, само за да пушти брада, па сега да се избриче и да може ние да разликуваме минато и иднина :):baeh:

Он Фрикин Топик:

Некој рече дека Џек може да е Џејкоб, звучи многу интересно:vozbud:, јас мислам дека некој ке остане во некое си минато :O од преживеаните :) ама дали ке е Џек или некој друг не знам.

П.С. Јове, со тоа ’’споуки’’
на курот да ми се фатиш
:pos:

Ниедна серија вака не ме држела во неизвесност одвај да чекам нова епизода :vozbud: Колку сака нека се мали рејтинзите, на Lost можат да му се фатат сите!

Слушнав ова, слушнав она, еден другар слушнал, му кажале на другар ми, прочитав некаде ама не ми текнува каде, мислам дека... (а не си ја гледала петта сезона) ... Добро бе луѓе, од каде ги слушате работиве? Да не ти шепна Џејкоб пред спиење? Ти текнува нешто, не само тебе туку и на другите, се срамат/плашат да кажат дека така мислат, и одма: ’’Слушнав’’, каде слушна? Дали воопшто слушна? Не е ова само до тебе туку до сите. Јас слушнав дека ке умрат сите....ама не сум ја гледала 4 и петта сезона многу глупа ми е позз4е!!!

Нема шанси. Џинот може да го гледаш и може да те гледа, ама никако не може да те допре. (според Исламот)

Абе Џек го направија пијаница, само за да пушти брада, па сега да се избриче и да може ние да разликуваме минато и иднина :):baeh:

Он Фрикин Топик:

Некој рече дека Џек може да е Џејкоб, звучи многу интересно:vozbud:, јас мислам дека некој ке остане во некое си минато :O од преживеаните :) ама дали ке е Џек или некој друг не знам.

П.С. Јове, со тоа ’’споуки’’
на курот да ми се фатиш
:pos:

Шо пишеш ти море!
Ја слушнав дека се било поврзано со Хомер Симпсон,сеа колку е точно,ваљда е.

Уште еден предвидлив крај :(
Но,интересна епизода.

Јове стандардно чека некој друг да му каже што се случува.

А јас,читајќи ги сите теории,бев импресиониран од креативноста и можностите.
Се надевам дека ќе бидам поимпресиониран од приказната која ја склопиле Абрамс и Линденхоф.

Серијава е ТОП,само мака ми е што не ја гледав убаво оваа 4тата сезона :(

рејтингот на гледаност во америка опага затоа што американците се проста нација и немозат да ја сватат серијата, нема друго објаснување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom