LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Јас лично ептен ја обожавам сериава и ја пратам, ама многу ме нервира она ко ке се врајкаат наназат кој шо бил, со праел и такви глупости.
А пак денес ко ја гледав не се враќаа наназат туку напред ојдоа со ке се случит изгледа ко ке се спасет.

Јас лично ептен ја обожавам сериава и ја пратам, ама многу ме нервира она ко ке се врајкаат наназат кој шо бил, со праел и такви глупости.
А пак денес ко ја гледав не се враќаа наназат туку напред ојдоа со ке се случит изгледа ко ке се спасет.

7 души ќе се спасат Дезмонд,Кинескињата,Џек,Саид,Хуго,Кејт и уште еден кој во моментот не ми текнува.А требаше и соер ама ќе се срушеше хеликоптерот и мораше некој да се фрли во море и он рипна.
А ќе отида само 6 Дезмонмд си отиде со таа неговата и не отиде ојдоа само овие 6 и сеа следната епизода треба да се вратат другите да ги спасат.А во јавноста лажеа дека само они преживеале и сите други умреле.

А сега четвртата сезона се емитуват на А1 така ?

Еј од цела серија имам пропуштено само 1 епизода.. и тоа баш за Џејкоп.. и сеа кога и да го спомнат не ми е јасно кој е тоа ?? Некој ??

BTW. еве еден спојлер од кој ми текна за ова што ве прашав..

Иване, Џејкоб не се знае дали постои.За Џејкоб, Бен му кажа на Лок, дека е човек кој е главниот на сите и од кој Бен добива инструкции што да прави.

Иване, Џејкоб не се знае дали постои.За Џејкоб, Бен му кажа на Лок, дека е човек кој е главниот на сите и од кој Бен добива инструкции што да прави.
А нели имаше муабет дека татко му на Џек всушност е Џејкоб . Нели , он беше во таа куќичката ...:nesum:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom