LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Од оваа серија немам изгледано ниту 5 минути. Од тоа што го имам видено на реклами воопшто не ми изгледа интересна.

Мислам доколку ја глеаш ќе ти се промени мислењето или доколку некој ти ја раскаже.:)

Сега официјално е терминот сабота од 8 така?! Голема грешка на А1. Сигурно оваа сабота ќе почнат со новите епизоди :smir:

Сега официјално е терминот сабота од 8 така?! Голема грешка на А1. Сигурно оваа сабота ќе почнат со новите епизоди :smir:

Незнам дали се лажам ама мислам дека веќе пчнаа да ја дават серијата:smir:

Јас ја имам цела 4 сезона и моментално сум на 8 епизода. Не е којзнае колку возбудлив како првата и втората сезона,но сепак,мора да се догледа.Да не ви кажувам каде се наоѓаат и што прават моментално изгубените,ќе го видете тоа на А1.

Јас ја имам цела 4 сезона и моментално сум на 8 епизода. Не е којзнае колку возбудлив како првата и втората сезона,но сепак,мора да се догледа.Да не ви кажувам каде се наоѓаат и што прават моментално изгубените,ќе го видете тоа на А1.

А ние да не ти кажуваме што ќе се дешава од 9 сезона па до крај.
Пошто сите скоро сме ја глеале 4 та сезона.:)

А ние да не ти кажуваме што ќе се дешава од 9 сезона па до крај.
Пошто сите скоро сме ја глеале 4 та сезона.:)

Да ти кажам право незнам ни колку сезони има,колку што знам на А1 ја прекратија пошто и во тој момент се снимаше истата,што значи 4 сезона се снимела,а гледам тука народот едвај ја чека,незнам зошто не ја слегнат,па не верувам оти на сите ви е гледана 4 сезона. Колку сезони има серијата?

Во јануари почнува 5-та сезона.Четвртата скоро сите тука ја имаме изгледано до крај:)

Лост на А1 ја глеав само прва сезона. Се останато на ДВД (со некои исклучоци, кои повторно ги гледав на а1) :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom