LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Е баш тоа и јас сакам да дознаам.Може ќе го има во 4 та сезонама до сеа сум од 6 та епизода неманишто.Ама мислам дека и тие шо ги викаат другите го немаат виденон никад.

Go ima cadot vo cetvrta sezona, Ben ke go vikne i cadot ke gi napadne Martin i drugite od podmorncata. Go ima i porano, koga cadot ke se bori so Eko i Lok, a i koga Kejt i Juliet ke begaat od nego

Ооф леле за кој чад се зборувало.Ми текна сега, кога Бен го викна тој чадот и партал ги направи тие другите:)

Абе зашо мене ме убедуваше еден другар дека не се снимало веќе Lost и завршило као дебелиов бил у ментална болница и сето тоа си го замислувал а другиве шо се на островов биле пациенти у истата болница????
То беше во една епизода.Со оној ќелавиот што го тераше да скокне од карпата.

Абе да им ебам легендите од А1 ме заебаа...крајот од летото се прибирав дома во 12 да глеам трета сезона да се потсетам што како, пошто рекоа од 1ви септ. ќе ја даваат четврта....к*р ја дадоа...

Никогаш не спомнале дека ќе иде од 1 септември, а и никогаш од тогаш не почнале да прикажуваат нови сезони. Новата сезона сигурно ќе почни не од оваа туку од следната недела, веќе треба овие денови да има реклами :vozbud:

rekoa od septemvri NOVATA sezona na Izgubeni, istoto A1 go rekoa i za Ocajni domakinki i za 24
a kazete mi, demek Ben zaedno so toj JAKOB gi ubil site negovi luge, site od DARMA inicijativa ?

Oo pa jas bas sakav da ima sekavanja od minatoto i slucki od idninata. Znaes deka ke nema ili samo ti mislis taka?
Inaku da, i jas mislam deka cadot ke go objasnat sosema na kraj

Другар еден има 4 страници на нет поврзани со Лост ( само DarkUfo ја знам ) во bookmarks ставено и секој ден ги посетуе и ми кажа дека наредната сезона ке биде таква , ке ги даваат случувањата на островот , и оние надвор од него и дека нема да има нит флеш форвард нит флеш бек , а за димот порчитал дека ке се објаснува во последната сезона.

@Mac , ја неаме играно играта :D

Никогаш не спомнале дека ќе иде од 1 септември, а и никогаш од тогаш не почнале да прикажуваат нови сезони. Новата сезона сигурно ќе почни не од оваа туку од следната недела, веќе треба овие денови да има реклами :vozbud:

Од декември почнува бе или од јануари нетуку траскај безвеза.

За 4-та сезона зборува тој.Кај нас знаеш, уште не е почната:smir:

На а1 ќе ја дават 4сезона е сега кога незнам, а 5 сезона од јануари (само не на нашате телевизии)

Go ima cadot vo cetvrta sezona, Ben ke go vikne i cadot ke gi napadne Martin i drugite od podmorncata. Go ima i porano, koga cadot ke se bori so Eko i Lok, a i koga Kejt i Juliet ke begaat od nego

Да де.Знам за тоа.Инаку ја изглеав 4 та сезона и останав без зборови едноставно ќе речам Ајде нека почне 5 та сезона да се емитува.

СПОЈЛЕРС

Во 5 сезона нема да има епизоди со флешбекови и флешфоруарди на одредени центрирани личности, туку секоја епизода ќе биде во формат поделен на два дела:
1. Настаните вон Островот и зошто треба О6 да се вратат на Островот.
2. Настаните на Островот кои ќе се одвиваат во засега непознато време.

Ана Лусија ќе биде пак дел од тимот, исто и јапонецо, Лок ќе биде, иако не се знае дали како редовен лик, и старите ликови.
Во 5 сезона главна тема ќе биде зошто О6 треба да се вратат на Островот, а и ќе се објаснат некои работи како детално прикажување на минатото на Бен, Ричард, Либи, како и објаснување за статуата со 4 прсти. Главните мистерии нема да се откријаат, најверојатно во 6 сезона (во спротивно ги убивам, макар ми било последно)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom