LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
T

tino097

Гостин
Епизодата со Паоло и Ники беше промашај ради многу причини. Прво ја најдоја станицата за набљудување и ништо не зуцнаја пред останатите. Мислам дека колку и да криеа дека бараат дијаманти вредни ѓаол и пол такво откритие не се премолчува. Башка Паоло скоро 3 месеци имаше токи-воки од Другите. Ова беа тешки удари во однос на приказната. Не можам да најдам логично објаснување зошто тоа би го криеле.

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
tino097 напиша:
Епизодата со Паоло и Ники беше промашај ради многу причини. Прво ја најдоја станицата за набљудување и ништо не зуцнаја пред останатите. Мислам дека колку и да криеа дека бараат дијаманти вредни ѓаол и пол такво откритие не се премолчува. Башка Паоло скоро 3 месеци имаше токи-воки од Другите. Ова беа тешки удари во однос на приказната. Не можам да најдам логично објаснување зошто тоа би го криеле.
Ќе биде, ќе биде.... интересен пристап имаат овие .... нешто ќе остават скоро да се заборави, и ќе го вратат како некоја многу јака приказна...

Можеби Паоло и Ники сепак се живи... вечерта некој сфати што се случи, ги откопа од гробот... но тие заминаа настрана.. сепак тоа е само претпоставка... сите работи почнуваат по малку да се откриваат, не гледам зошто ова би останало така, тајно...

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Mислам дека е официјално објавено дека Ники и Пауло се мртви,а до тино,од многуте причини кои рече дека ги има спомна само две,т.е. премолчувањето за станицата и премолчувањето за воки-токито...а нели беше очигледно дека ники единствено се грижеше за себе и своите скапоцени дијаманти,а Пауло,доколку Пауло кажеше за станицата,дијамантите беа скриени во таа станица,доколку кажеше за вокито,вокито беше во таа станица,што би помислила Ники,што бараше Пауло таму?Нормално дека нешто би се посомневала :smir:

T

tino097

Гостин
СпаЈдеР напиша:
Mислам дека е официјално објавено дека Ники и Пауло се мртви,а до тино,од многуте причини кои рече дека ги има спомна само две,т.е. премолчувањето за станицата и премолчувањето за воки-токито...а нели беше очигледно дека ники единствено се грижеше за себе и своите скапоцени дијаманти,а Пауло,доколку Пауло кажеше за станицата,дијамантите беа скриени во таа станица,доколку кажеше за вокито,вокито беше во таа станица,што би помислила Ники,што бараше Пауло таму?Нормално дека нешто би се посомневала :smir:
Заедно ја најдоја станицата, само што никој не слезе, можеа да истрчаат кај останатите и да речат ни се прионаде и го начекавме отворов. После за воки-токито моеше Паоло да кажи дека го најде дур мочал негде, има милион работи кои можеа да се кажат за да не изгледа толку сумљиво.

Додека останатото беа сите ситници шо ги посочија во епизодата а овие преќутеа за тоа.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
tino097 напиша:
Заедно ја најдоја станицата, само што никој не слезе, можеа да истрчаат кај останатите и да речат ни се прионаде и го начекавме отворов. После за воки-токито моеше Паоло да кажи дека го најде дур мочал негде, има милион работи кои можеа да се кажат за да не изгледа толку сумљиво.

Додека останатото беа сите ситници шо ги посочија во епизодата а овие преќутеа за тоа.
Знам дека беа ситници,ама мислам дека добра приказна и глума ќе излезеше од нив да не беа убиени......уште пред да ја дадат таа епизода они двајца на сите им беа антипатични бидејќи сите фанови беа желни за одговори иако знаеа дека одговори оваа сезона нема да има многу,а и малку освежување со нови актери и додатен заплет меѓу нив и д лостис немаше ништо да пречи :helou:

T

tino097

Гостин
ок тое веќе друг муабет какви ликови би биле и шо моеше со нив да се работи или какви глумци се.

Значи мене најмногу ме разочара фактот дека овие открија за 2 недели многу повеќе од останатите што откриваа скоро 3 месеци. И да имаат план сценаристите џабе ќе им биди. И барем Пауло ќе се потрудеше да се спасат кога веќе ги најде дијамантите и моеше на некој начин да ги информира останатите за отворот или барем за токи вокито. Ова мене ми беше, еве ќе издвоиме два лика и ќе ги напрајме тотални морони.

J

JohnnyMass

Гостин
tino097 напиша:
ок тое веќе друг муабет какви ликови би биле и шо моеше со нив да се работи или какви глумци се.

Значи мене најмногу ме разочара фактот дека овие открија за 2 недели многу повеќе од останатите што откриваа скоро 3 месеци. И да имаат план сценаристите џабе ќе им биди. И барем Пауло ќе се потрудеше да се спасат кога веќе ги најде дијамантите и моеше на некој начин да ги информира останатите за отворот или барем за токи вокито. Ова мене ми беше, еве ќе издвоиме два лика и ќе ги напрајме тотални морони.
Токму тоа сакав да го кажам.Продуцентите со тоа си ја попунија прикаската со вакви глупи моменти само за да ја направат серијата подугачка и ние да блееме како телиња у шарена врата .:pos2:

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Vlatko_Rusin напиша:
Прочитав. И јас мислам дека е вистина
Samo zoshto ima smisla ne mora da znachi deka e vistina, ne bidete naivni. Vakvi teorii ima na kupovi. Site so svoja logika.
Kako i da e, "FAKE HOAX" pishuva!

T

tino097

Гостин
баш она шо го нашишав, пуштаат намерно да истечат некакви теории и ќе ја одберат онаа која најмалце ќе ја очекуваме или само мал процент од луѓето би ја прифатиле

Член од
19 септември 2005
Мислења
5.616
Поени од реакции
180
Ова го имало и на TV.com значи можно е да е некаква замка за сите нас....

инаку, се изнасмеав... ова ми делуваше како предвидувањата на Нострадамус, кои ги читавме на неколку страни...

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Не ќе да е вистина.. продуцентите веќе неколку пати во интервјуа рекоа дека нема да има никакво патување низ времето :)
И да е, имаат година-две да сменат се` (=

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Јас штотуку најдов филмска грешка...:vozbud:

Доколку ја погледате епизода9 од сезона 2 каде што Соер и Кејт заедно ќе го видат коњот - кадарот кога ќе го дадат коњот, на десниот крај од кадарот меѓу лисјата има некоја фигура,(колку повеќе ја враќам сликата мислам дека е некој од оние типците шо ги држат микрофоните) која за 2 секунди се трга т.е. се повлекува од кадар :) Онака уз муабет :) :) Ако сте приметиле и вие некоја филмска грешка, споделете :smir:

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
TpH_Bo_OkO напиша:
Јас штотуку најдов филмска грешка...:vozbud:

Доколку ја погледате епизода9 од сезона 2 каде што Соер и Кејт заедно ќе го видат коњот - кадарот кога ќе го дадат коњот, на десниот крај од кадарот меѓу лисјата има некоја фигура,(колку повеќе ја враќам сликата мислам дека е некој од оние типците шо ги држат микрофоните) која за 2 секунди се трга т.е. се повлекува од кадар :) Онака уз муабет :) :) Ако сте приметиле и вие некоја филмска грешка, споделете :smir:
Koга Чарли го држи листот во Par Avion(негде на крајта,кога треба на гулабот да го стави)прво го мота,па ја дават Клер,втора сцена,од ново го мота,пак Клер ја дават,трета сцена го пуштаат гулабот а листот е во на Чарли раката :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom