LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Mac)) напиша:
Сакате да го знаете крајот на Лост?
http://lostrumours.blogspot.com/2007/05/lost-revealed.html

не кликајте зашто најверојатно вистина е :)
Мож е вистина некои делови, ама па не ми се верува дека уште од сега знаат што ќе снимаат до 2009-2010.Сигурен сум дека некои делови се вистина, ама за некои не како на пример дека Џек ќе го најде своето мртво тело на островот.Глупости:):wink:

најдобра серија до сега шо играл во А1

Well it didn't take long for the first of the "Lost Revealed" posts to surface after the Season 3 finale. This is fake but seeing as whoever did it spent some time doing it and seeing how we're not going to get any really good rumours for several months, I thought I'd post it anyway as it could make for some interesting discussion. Oh and no, I won't be posting any old user speculation here, I'm simply making an exception with this one.

Занимавајте се до тогаш со други серии, ама некои подолги, не ко мене.. Battlestar Gallactica 3 сезони ги изгледав за една недела.. вклучувајќи време потребно за симнување.

Добра ти е идејата брате P.Overdrive.Ја така сега ја земав да ја гледам Heroes (исто ја даваат на ABC).:smir:

P.Overdrive напиша:
Занимавајте се до тогаш со други серии, ама некои подолги, не ко мене.. Battlestar Gallactica 3 сезони ги изгледав за една недела.. вклучувајќи време потребно за симнување.

Што се мачиш да гледаш, Сајлонците ќе тепаат на крај:)))

Mr.Universe напиша:
најдобра серија до сега шо играл во А1

хахахахаа.

Потполно се согласувам со тебе.:vozbud:

JohnnyMass напиша:
Добра ти е идејата брате P.Overdrive.Ја така сега ја земав да ја гледам Heroes (исто ја даваат на ABC).:smir:

Ја даваат на NBC :) . Иначе ако ви треба серија, можеби подобра од LOST, земете ја HEROES. Единствена мана: за сега има само 1 сезона, така да сите 23 епизоди ќе ги изгледате во 1 недела. И пак ќе треба да чекате нова сезона ( септември 2007 ).

диме напиша:
Ја даваат на NBC :) . Иначе ако ви треба серија, можеби подобра од LOST, земете ја HEROES. Единствена мана: за сега има само 1 сезона, така да сите 23 епизоди ќе ги изгледате во 1 недела. И пак ќе треба да чекате нова сезона ( септември 2007 ).

Извините за грешката.:icon_frowИзгледа лошо сум разбрал од тие што ми ја дадоја серијата.А да па барем ќе имаме занимација и од септември па до февруари. :icon_bigg

Добро све океј, али оној киклопон Микаел, како стално преживуе бе мамата негова, не умира ебате.

JohnnyMass напиша:
У февруари 2008.:zid:
Smiri ja glava Johnny, i na 3. sezonu smo cekali vise od pola godine. Doci ce za cas, vidjet ces. Medjutim glumci mogu snimiti nove filmove,...
Mesaja напиша:
Добро све океј, али оној киклопон Микаел, како стално преживуе бе мамата негова, не умира ебате.
Jbg, ima srekja. I ostrov brzo izleci. Ali vidi, novo oko mu nije izraslo,...

Deswaldos напиша:
Smiri ja glava Johnny, i na 3. sezonu smo cekali vise od pola godine. Doci ce za cas, vidjet ces. Medjutim glumci mogu snimiti nove filmove,...

Jbg, ima srekja. I ostrov brzo izleci. Ali vidi, novo oko mu nije izraslo,...

Kaкво смирување бе друже Deswaldose:helou:, па баш тоа ме плаши.А ако за 5 сезона чекаме цела година после 4, а тогаш ??Него си зедов ја сега малку Heroes да се смирам...:tv:
А тај руски ѓавол Микаил.Прав демон е.Мојата помала сестра се плаши од него повеќе отколку од Димчето (Smoke monster).:pos2::pos2::pos2:

JohnnyMass напиша:
Kaкво смирување бе друже Deswaldose:helou:, па баш тоа ме плаши.А ако за 5 сезона чекаме цела година после 4, а тогаш ??Него си зедов ја сега малку Heroes да се смирам...:tv:
А тај руски ѓавол Микаил.Прав демон е.Мојата помала сестра се плаши од него повеќе отколку од Димчето (Smoke monster).:pos2::pos2::pos2:

Нема. :) Чекањето ќе биди исто како ова сега. Од 4. сезона па натаму, сезоните ќе траат од февруари - мај. Барем така е најавено, а не вервам дека ќе сменат нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom