LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
Член од
13 февруари 2007
Мислења
131
Поени од реакции
4
znae nekoj koga zavrshuva vtorata sezona na LOST kaj A1, i dali imat treta sezona

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
Ima be i 3ta sezona jas imam gleano do 7ma epizoda.

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
inteleghenca напиша:
znae nekoj koga zavrshuva vtorata sezona na LOST kaj A1, i dali imat treta sezona
Уште 2 епизоди. Live Together Die Alone - Part 1, и Live Together Die Alone - Part 2. А третата сезона е при крај, има уште 3 епизоди до крајот на 3та сезона.

F.A.

Smile Now, Cry Later
Член од
17 април 2007
Мислења
862
Поени од реакции
3
диме напиша:
Уште 2 епизоди. Live Together Die Alone - Part 1, и Live Together Die Alone - Part 2. А третата сезона е при крај, има уште 3 епизоди до крајот на 3та сезона.
A ima najavi za 4ta sezona ili definitivno zavrsuva serijata so 3ta sezona?

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
F.A. напиша:
A ima najavi za 4ta sezona ili definitivno zavrsuva serijata so 3ta sezona?
Има најави за уште 2 сезони, т.е. да заврши со 5та сезона. Но тоа ќе биди официјално соопштено од ABC за неколку дена (барем така пиши на нет), а дефинитивно не завршва со 3. сезона.

Член од
8 мај 2007
Мислења
13
Поени од реакции
0
Сто посто не завршува со трета сезона,би требало да има 5 сезони, а потоа би требало да се сними игран филм, за добро да се даде расплетот на серијата, и да се објаснат сите мистерии и недоразбирања што ќе се случуваат понатаму. Третата сезона е топ, јас сум до 19 епизода од 3 сезона и одлична е. Серијата ептен те остава во неизвесност. Одвај чекам да видам што ќе се деси.

Поздрав до сите фанови на LOST

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Уште 3 години ќе гледаме Lost :)

It's Official: Lost End Date Is Set

Forty-eight more episodes.
That's exactly how much more time we will be able to spend with our good friends Kate, Jack and Sawyer after this month's season finale, according to an official release from ABC this morning.

Lost will continue for three more seasons of 16 episodes each.
I'm told by multiple sources inside ABC that the initial plan was to do two more seasons of Lost, with 24 episodes each; however, because of international deals already in place, Lost's producers Damon Lindelof and Carlton Cuse agreed to divvy up those remaining 48 episodes over three seasons. (A TV season must be a minimum of 16 episodes.)
So, essentially, we are getting two more seasons' worth of episodes strewn out over three seasons. The remaining seasons will be just like this year—minus the first six-episode block. And they will be shot over three years to prevent spoilers from leaking out too early. (Um, err, who would do that?!)
Лошото е - 3 сезони по 16 епизоди, наместо 2 по 24.. кај ќе треба секоја година да чекаме до јануари за да почне новата сезона, која сега ќе завршува 2 месеци порано..

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
P.Overdrive напиша:
Лошото е - 3 сезони по 16 епизоди, наместо 2 по 24.. кај ќе треба секоја година да чекаме до јануари за да почне новата сезона, која сега ќе завршува 2 месеци порано..
:tapp::toe:
I ja sam citao, kako cemo jos nekoliko vremena gledati lost,... Gadno je samo to, jer trebamoo cekati. Medjutim proverite LOST RAPSODY.
:pos: kako je to smesno! Najbolja lost zajebancij do sada!!

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
P.Overdrive напиша:

Уште 3 години!!!!!!!! :lud: Па не се салам!

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Последно ја гледав 3-та сезона 19- та епизода
Некоја фрка дека сите се умрени имат :S

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
Јас па загреота не ја имам 3 сезона гледано :cry:

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Јас деновиве ќе седнам да ја изгледам 3та сезна, 19 епизоди (околу 15 саати) BTW има македонски превод за 16,17,18,19 :vozbud:
Ако има некој македоснки превод за други епизоди нека прати

Мартин$

Модератор
Член од
2 март 2007
Мислења
5.234
Поени од реакции
148
deXterche напиша:
Јас деновиве ќе седнам да ја изгледам 3та сезна, 19 епизоди (околу 15 саати) BTW има македонски превод за 16,17,18,19 :vozbud:
Ако има некој македоснки превод за други епизоди нека прати
А ако имаш режач ти да ги пратиш за Охрид :) хехе

Narkos

...::enter my mind::...
Член од
12 април 2007
Мислења
677
Поени од реакции
5
a kaj da gi najdam epizodite pls???nekoj od sr da ne gi ima,jas gi imam gledano do 4 epizoda od 3 sezona,pa gi sakam drugiteeeeeeeeee:tv:

Deswaldos

Bob's your uncle!
Член од
11 февруари 2007
Мислења
585
Поени од реакции
2
Covece, idi na torrent-finder.com i napisi lost, i tamo traži. Dobit češ sve!

Kajgana Shop

На врв Bottom