LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288
Член од
4 април 2007
Мислења
22
Поени од реакции
0
za site sho ja sakaat LOOST heheheh..na ARABSAT 26#E pocnaa site epizodi od 0 pa na dalje....
koj ima satelitska doma neka uziva...

kanal MBC ACTION ..inace kanal e FTA sloboden za gledanje ne e kodiran

UZIVAJTE:tv:

CT

Член од
21 февруари 2007
Мислења
384
Поени од реакции
2
Tapa beshe 15... pak razocharan.. a prethodnite nekolku top bea.
UPM

диме

When Am I ?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
806
Поени од реакции
21
3x15, досадна..... Епизодата многу разочарва.... Едноставно нема шо да се „раскажи“ за епизодата, зошто воопшто ништо не се случи. Само насловот LeftBehind кажва дека Juliet ја „оставија назад“.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
друг пат пред да кажите нешто во вска со сериите(приказната) клавајте пред то *СПОЈЛЕРС* да знаеме да не читаме,пошо вака ја губам желбата да ја гледам серијата.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
диме напиша:
3x15, досадна..... Епизодата многу разочарва.... Едноставно нема шо да се „раскажи“ за епизодата, зошто воопшто ништо не се случи. Само насловот LeftBehind кажва дека Juliet ја „оставија назад“.
Тотално се согласувам...епизодава беше толку...безвредна,многу лошо...како да не знаевме дека Сојер има дете...ај шо да се прај,мора да има и вакви епизоди,ама затоа има и прекрасни епизоди...инаку за епизодава ако ја оценувам од 1-10 повеќе од 5 не можам да дадам,глумата си е нормална но тука не видов ништо што би ме интересирало.......така да реално би ја оценил со 4 :helou:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
ЈАс сеа вечер ке ја гледам, па утре ке кажам...

LaVista

Traumatic Playground
Член од
31 јануари 2007
Мислења
4.183
Поени од реакции
958
Најдосадна епизода во цела сезона... за џабе ја гледав вечерта :raz:

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
mas75 напиша:
za site sho ja sakaat LOOST heheheh..na ARABSAT 26#E pocnaa site epizodi od 0 pa na dalje....
koj ima satelitska doma neka uziva...

kanal MBC ACTION ..inace kanal e FTA sloboden za gledanje ne e kodiran

UZIVAJTE:tv:
daj frekfrencija na nekoj od kanalite da ne baram
Koga izleze ep15???

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
najdobra serija do sega snimena...iako ima glupavi sceni na momenti ama tematikata e zakon i site utki treba da im se prostat...

epizoda koja totalno me sizna...sezona 3 epizodata so desmond koga otkriva deka e predviduvac...made for me

rowling

Desperate Cranberrie
Член од
31 март 2007
Мислења
290
Поени од реакции
8
Martin$ напиша:
sekoja sreda ispaga nova epizoda na abc mislam

ili na nekoj drug kanal i odma posle moze da se najde na internet t.s na torrent

Член од
7 април 2007
Мислења
8
Поени од реакции
0
LOST ми е омилена серија , спобудалувам ако пропуштам некоја епизода. До сеа имам пропуштено само една и тоа за роденденот на сестра ми:) Знам дека ги има сите сезони на СD али незнам, поинтересно ми е вака кога ги глеам опуштено....една по една Ч))

Kajgana Shop

На врв Bottom