потсетете ме во четврток...
п.с. Линк де
п.с. Линк де

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ти кажам и мене ми личи :helou:СпаЈдеР напиша:Разгледував слики од лост,и ја видов оваа...не ви личи лили(кејт) на каролина?Мислам онака не личи ама зборувам само за сликава,не знам за вас ама мене ми личи :jaj:
СпаЈдеР напиша:Разгледував слики од лост,и ја видов оваа...не ви личи лили(кејт) на каролина?Мислам онака не личи ама зборувам само за сликава,не знам за вас ама мене ми личи :jaj:
Не треба ти да се смееш,јас би требало да се смеамDeswaldos напиша:bjezi bre, kakvo kloniranje. Sta mislis, da su preko noci napravili 35 godina starog Jack klona?
Kako sam se smijo, kad sam vide Claire sa crnom kosom. A decki, kad sam vam ja vec reko, da su Jack i Claire brat i sestra. Inace mi je jako zao, jer Charlie jos nije spasen. Steta je i jer nista nisu pokazali Hurley-a. A i neznamo jos, sta ce biti sa tim golubom. Medjutim i Locke nas je iznenadijo. Sta on krije? I kako brzo je sredio, da onaj covjek sa jednim okom nije imao sanse, da kaze nesto o njemu. I zasto je ukrao C4 i zasto je unistio onaj bunker?
I zasto se ova epizoda zove par avion? Mozda zbog ptice i "vazdusnom" postom? Nesto sam gledao i o sledecoj epizodi, The Man from Tallahassee... hmm. Na youtube nesto kaze... Medjutim, malo off topic, dali ste vidjeli, da Viacom tuži Google i Youtube za 1.000.000.000$. Jer ima, kazeju oni, vise od 160.000 nelegalnih videa na youtube... haha
marko91 напиша:Самите продуценти рекоа дека зборот „клонирање“ никогаш нема да биде слушнат во ЛОСТ. Спајдер, изгледа бе си забележал добро ама Jack го напушти малиот остров и тој Jack што го виде ти беше вистинскиот. Во следната епизода ке видиме како Locke си ги изгубил нозете. Исто така читав и дека Locke ќе направи договор со Ben за да му ѓи каже тајните на островот. Ке биде ЈАКА епизода.
На први поглед???Реалност?Кажи ми што гледаш реално,луѓе се,исто ко нас,ќе одевме и ние таму и ќе се справувавме да преживееме,друго нема ништо реално,како може сите 48 да се некако поврзани,како може да паднат баш на остров каде што има уште две групи на луѓе одностно баш дарма инишатив како и уште некои си ди адрс меѓу кои има некои што живееле цел живот на островот?Deswaldos напиша:Ma jok, ali ako bi malo gleda Lost, video bi, da ljudima opereju mozag, kao su onom decku, a ne da jih kloniraju. Samo malo pomisli. U lost vise je realnosti, nego izgleda na prvi pogled!!
A kazi mi bada bing! sta ti to znaci crazy serbs again?
Ako mislis na mene, nisam Srbin.
Dabogda ti komšija Srbin!