LOST

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    288

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Претпоставував дека си тука некаде по тоа што го пиша пред едно време... Види на кој датум завршила четврта и скролај наназад :)
Читав коментари за 3. сезона и некои уште на 15 епизода имаа пишано, дека ќе умре Чарли. Така да, ќе ја изгледам цела, па ќе читам предвидувања :D

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Знам де, нели пиша претходно до 4ту си. :)
Да знаев дека не ти е гледана немаше да ја ставам сликата.

Иначе за мене трета сезона ми беше најдобра, посебно последната епизода... како само плачев тогаш.

¯

¯\_(ツ)_/¯

Гостин
Знам де, нели пиша претходно до 4ту си. :)
Да знаев дека не ти е гледана немаше да ја ставам сликата.

Иначе за мене трета сезона ми беше најдобра, посебно последната епизода... како само плачев тогаш.
Ne si bila sama, i IoSono se otru...

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Читав коментари за 3. сезона и некои уште на 15 епизода имаа пишано, дека ќе умре Чарли. Така да, ќе ја изгледам цела, па ќе читам предвидувања :D
Јас затоа ништо не чепкам по темава.....доста спојлери видов во омилени сцени од серија, никаде не отварам додека не ги завшам следниве 2 ипол сезони.

Член од
19 февруари 2011
Мислења
572
Поени од реакции
687
Kade mozam da gi simnam site sezoni i da imaat prevod na makedonski ili barem na srpski?

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Финалето на трета сезона е најдобро финале на сите времиња.
Јонзе, Интер-Баерн не се брои тука
Аха, можеа слободно тука да ја завршат серијата, нормално со поинаков крај.
Иначе интересно е ова патување во минатото во 5. сезона :D
Џон ми е омилен лик!

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Ова специјаливе што ги има на замунда за 5та и 6та сезона, пред или после таа сезона да ги гледам??
Да не се сјебам со некој спојлер, поарно да си прашам овака :)

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ова специјаливе што ги има на замунда за 5та и 6та сезона, пред или после таа сезона да ги гледам??
Се што е специјално/екстра гледај го отпосле.

VLJ

Член од
14 ноември 2011
Мислења
2.277
Поени од реакции
4.314
Според Lostpedia:

Lost 06.00 е специјална епизода како увертира на шестата сезона, значи гледај.

Lost The Final Journey е епизода прикажана пред финалето, што значи може да те сјебе.

Lost The New Man In Charge е епилогот, епизода после финалето од блу реј изданието, значи во никој случај да не си ја гледал.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Само колку да кажам дека ја догледав.....сега ќе гледам некако да ги поминам овие 400 страни....2 читај 5 не.
Како и да е што знам крајов колку ми се свиѓаше толку и не. Убаво ми беа во сеќавање само првите три сезони, фантастични, без глупости, тајм травели и свега и свачега. После веќе почнаа да се губат, незнаеа и они што прават.
Нешто најмистериозното во серијава ми беше статуата, а они никаквко објаснување не дадоа за неа, фала Богу кажаа само како останала на едно стапало од цела статуа.
Да ве исчитам набрзина колку можам, па ако не ме мрзи ќе се распишам на темава, некое подолго мислење.

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.650
Поени од реакции
34.075
Ајс, кој ги изградил пирамидите?
Немој со хејтерски муабети, ме разочаруваш...

Kajgana Shop

На врв Bottom