LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    293
Претпоставував дека си тука некаде по тоа што го пиша пред едно време... Види на кој датум завршила четврта и скролај наназад :)
Читав коментари за 3. сезона и некои уште на 15 епизода имаа пишано, дека ќе умре Чарли. Така да, ќе ја изгледам цела, па ќе читам предвидувања :D

Читав коментари за 3. сезона и некои уште на 15 епизода имаа пишано, дека ќе умре Чарли. Така да, ќе ја изгледам цела, па ќе читам предвидувања :D

not-penny-s-boat-lost-37210_1279_694.jpg

Знам де, нели пиша претходно до 4ту си. :)
Да знаев дека не ти е гледана немаше да ја ставам сликата.

Иначе за мене трета сезона ми беше најдобра, посебно последната епизода... како само плачев тогаш.

Знам де, нели пиша претходно до 4ту си. :)
Да знаев дека не ти е гледана немаше да ја ставам сликата.

Иначе за мене трета сезона ми беше најдобра, посебно последната епизода... како само плачев тогаш.

Ne si bila sama, i IoSono se otru...

Јас затоа ништо не чепкам по темава.....доста спојлери видов во омилени сцени од серија, никаде не отварам додека не ги завшам следниве 2 ипол сезони.

Kade mozam da gi simnam site sezoni i da imaat prevod na makedonski ili barem na srpski?

Финалето на трета сезона е најдобро финале на сите времиња.
Јонзе, Интер-Баерн не се брои тука
Аха, можеа слободно тука да ја завршат серијата, нормално со поинаков крај.
Иначе интересно е ова патување во минатото во 5. сезона :D
Џон ми е омилен лик!

Ова специјаливе што ги има на замунда за 5та и 6та сезона, пред или после таа сезона да ги гледам??
Да не се сјебам со некој спојлер, поарно да си прашам овака :)

Ова специјаливе што ги има на замунда за 5та и 6та сезона, пред или после таа сезона да ги гледам??

Се што е специјално/екстра гледај го отпосле.

Според Lostpedia:

Lost 06.00 е специјална епизода како увертира на шестата сезона, значи гледај.

Lost The Final Journey е епизода прикажана пред финалето, што значи може да те сјебе.

Lost The New Man In Charge е епилогот, епизода после финалето од блу реј изданието, значи во никој случај да не си ја гледал.

Само колку да кажам дека ја догледав.....сега ќе гледам некако да ги поминам овие 400 страни....2 читај 5 не.
Како и да е што знам крајов колку ми се свиѓаше толку и не. Убаво ми беа во сеќавање само првите три сезони, фантастични, без глупости, тајм травели и свега и свачега. После веќе почнаа да се губат, незнаеа и они што прават.
Нешто најмистериозното во серијава ми беше статуата, а они никаквко објаснување не дадоа за неа, фала Богу кажаа само како останала на едно стапало од цела статуа.
Да ве исчитам набрзина колку можам, па ако не ме мрзи ќе се распишам на темава, некое подолго мислење.

Ајс, кој ги изградил пирамидите?
Немој со хејтерски муабети, ме разочаруваш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom