LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Hm jas mislam deka drugo sakat da kazat, ostrovot e eden vid ekperiment, na nego porano imalo mnogu naucnici koj vrsele istrazuvanje so zivotni i so luge, odnosno sakale da napravat visokointelegentgni zivotni, no se slucuva nekoja nesreka na ostrovot odnosno nekoja bolest i golem broj od naucnicite umiraat, potoa ostrovot ima posebno magnetno pole taka sto sozdava magnetna anomalija, odnosno mesto na zemjata kade sto ne vlijae magnetnoto pole, i otkako eksplodira magnetot , edni naucnici ke go zabelezat ostrovot deka postoi, neznam dali ja imate gledano taa epizoda , negde od poslednite od vtora sezona e. A toa crnoto e duhot na bratoto na eko, baem taka mislam.

blaka напиша:
nenam dali e veke pisano zaso mnogu e pisuvano ama dali se sekavate na kamenata noga so 4 prsti na krajot na vtora sezona nekoi vikaat deka so toa sakaat daprikazaat deka ostrovot bil del ot atlantida ama kako neznam i atlantida bi trebala da bide negde vo sredozemno more i dali ste slusnale kakov zvuk pravi maglata koga go zama lock i go ubi eko kako nekoj mehanizam ili sindziri da vlecat

da, o tome sam vec ja reko nesto. Slusao sam intervju sa producentima, i rekli su da neceo saznati odakle taj kip. Ali i Danielle rekla je, da cudoviste ne postoji. Tako da neznamo jos sta je ta magla,...

Mesaja напиша:
Ја со сигурност кажуем од другар шо ја има цела трета крајна сезона дома, и тоа се дешава на крај, сеа ти дали ќе веруеш или не, ич не ме заболе.
WTF AJDE I JA BI IMAO 3 SEZONU!!!!! KAKO JU JE DOBIO; JA SAM TRAZIO NA INTERNET DVD SA 3 SEZONA; ALI NEMA!!!!
AKO IMA KUPIM ZA 30€!!!

Димитар напиша:
...BTW, би требало да очекуваме интересна епизода во четврток...
Комбе, нечија рака, пукање, средба со The Others, поларна мечка, една типка, која појма немам која е а се гушна со Сан...

Мислам дека та типка е Kate. :)

Lugje.. sto vi e?
Kako mozhe da ja ima cela treta sezona?
Skulgirl, hehehaehehah, neli e smesno!! JA IMA GLEANO CELA TRETA, HAHAHAHA.. kako me dopre ova shegava, me raspolozhi ej!!
Get a life, shegi vo Humor, bozhe..
Cela treta sezona? Vo US izlaga prvo kolku shto znam od ABC TV.. e sega dali oni ja imaat gotovo, ili ja dobiaat nedela za nedela.. pa nekoj
insider da ja rashiril.. shto ne veruvam.
Ne, ne e mozhno

CT напиша:
Lugje.. sto vi e?
Kako mozhe da ja ima cela treta sezona?
Skulgirl, hehehaehehah, neli e smesno!! JA IMA GLEANO CELA TRETA, HAHAHAHA.. kako me dopre ova shegava, me raspolozhi ej!!
Get a life, shegi vo Humor, bozhe..
Cela treta sezona? Vo US izlaga prvo kolku shto znam od ABC TV.. e sega dali oni ja imaat gotovo, ili ja dobiaat nedela za nedela.. pa nekoj
insider da ja rashiril.. shto ne veruvam.
Ne, ne e mozhno
Ај не се пали ко млад мајмун.Типот ве ремети,никој ја нема трета сезона.Не се нервирај толку.:smir:

pa vi stvarno niste notmalni, iz cega se zajebavate. Ovde nas jadnike zajebavate, ko da nemate boljih stvari da pisete. Neki ljudi pratimo Lost od pocetka, i citamo svasta i svega o tome, mi smo ko neka subkultura...

Скулгрл напиша:
Ај не се пали ко млад мајмун.Типот ве ремети,никој ја нема трета сезона.Не се нервирај толку.:smir:

Tipot ne ne' "remeti" poshto e ozbilen as hell.
Temava ako e za zaebancija.. treba da se prefrli vo humor.
Ti treba da go znaesh toa.. neli, <3 admin + moderator.
Pff.

CT напиша:
Tipot ne ne' "remeti" poshto e ozbilen as hell.
Temava ako e za zaebancija.. treba da se prefrli vo humor.
Ti treba da go znaesh toa.. neli, <3 admin + moderator.
Pff.

:pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

Tako i ja mslim, i nemojte nas sad zajebavat!

Абе луѓе остајте го детето нека си пиши. Ако тој сака да ве изнервира, му успевa, a ако стварно мисли дека другар му ја има цела 3та сезона, па нека си верва, негова работа.

Drugar ako ja imas cela treta sezona ti davam 100 evra da mi ja dajs :)

FLiX напиша:
Drugar ako ja imas cela treta sezona ti davam 100 evra da mi ja dajs :)
:pos: Ja bih dao samo 30! Ali dajmo sad ozbiljno, ko zna, dali je moguce dobti kakv nagradu, za najbolju seriju ili nesto takvo? Kao oskar i dali je Lost mozda dobio nesto?

Pa lost dosega ima 5-6 emi nagradi mislam za najpopularna serija itn

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom