LOST

• Креатор на темата Креатор на темата mRnO
  • Време на започнување Време на започнување

Дали ви се допадна крајот на серијата?

• Вкупно гласачи
    291
Навистина предобра епизода, одвај чекам за следната, само многу ќе ме изнервира ако биди некоја тапа епизода.

se vratija vo igra ama na finisot od 4-ta sezona na krajot.... uste 3 epizodi D

mnogu interesna epizoda

Двете епизоди кои ги „скратија“ оваа сезона (наместо 16, 4. сезона има 14) ќе ги надохнадат во наредните 2 сезони. Последните 2 сезони ќе имаат по 17 епизоди, наместо планираните 16.

--------------------------- SPOILER ---------------------------
"It's very exciting that the audience is going to be wondering when is the present going to be [next season]," Lindelof said. "We've moved backward in time, now we've moved forward in time. The present of the show has always been on the island--that may not necessarily be the case in the future."

Јас мислам дека „сегашноста“ во 5. сезона ќе биди надвор од островот во иднината.

lelel greska.. neli onaj go frli vo voda na doktoron e sea edinstven pat do ostrovon e da odet po kursot 3-0-5 ama doktoron kako tocno niz toj imat pominato ...h

lelel greska.. neli onaj go frli vo voda na doktoron e sea edinstven pat do ostrovon e da odet po kursot 3-0-5 ama doktoron kako tocno niz toj imat pominato ...h

Не е никаква грешка. Телото на докторот да оди по тој куср не е невозможно. Шансите се мали, ама сепак ги има. :)

Фрката со курсот беше за да нема пореметувања како што му се случи на Дезмонд, како и и некои други од бродот, а бидејќи докторот беше мртов, нема да му прави разлика по кој курс дошол.

Фрката со курсот беше за да нема пореметувања како што му се случи на Дезмонд, како и и некои други од бродот, а бидејќи докторот беше мртов, нема да му прави разлика по кој курс дошол.

Да, не ми текна за ова :)

Серијата беше топ ама многу глупо заврши.Ако продузат со снимање бас ме интересира шо ке се деси далје

Сеа следува финалето поделено во три дела, така? Првиот дел е утре, а другите два со вкупно траење од 2 часа по две недели. Така е според википедија. :)

Едит: Ja симнав 12 епизода, ама чекам превод да излези. Отприлика кога ќе има српско-хрватски превод?

Едит: Ja симнав 12 епизода, ама чекам превод да излези. Отприлика кога ќе има српско-хрватски превод?

Абе не чекај превод дури после 4 часот ќе излези :) гледај таму
јас еве сега ја симнувам.

A бе без превод не ми е интересно. Не сакам ништо да пропуштам. :) Aj, до 4 сато уште поголема че ми биди желбата. Че дочекам. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom