Млад си по се изгледа и сеуште имаш здрав организамдосега без side effects ... барем јас така мислам
btw една другарка ми имаше спомнато дека не требало да се јади заедно сирење со туна, али не ја послушав![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Млад си по се изгледа и сеуште имаш здрав организамдосега без side effects ... барем јас така мислам
btw една другарка ми имаше спомнато дека не требало да се јади заедно сирење со туна, али не ја послушав![]()
месо и компир не иде,леб и компир,леб и месо, комбинација која јас ја нарекувам товење на организмот,
не иде млеко и млечни производи со месо и сувомеснати, наводно предизвикувале карцином,
и после ручек овошје или овошен сок може 2 саати после но одма не, овошјето наводно се претвраало во токсин ште е нормално отровно за организмот!
Епа ондак ај да јадеме воздух...:pos2::pos2::pos2:
Може ова не спаѓа во темава ама имам еден другар јадесе палацинки крем, кисела зелка и слаг...![]()
Јас вчера не зелка салата,ама салата од патлиџан и вино.Не дека нешто многу ме болеше стомак ама доволно е како осеќаш дека нешто ти врие во стомакот и ти иде нагоре киселина.А јадење што највеќе што сум слушал луѓе да се виткаат од болки ако не е тазе тоа е бајат бурекzelka salata i vino od licno iskustvo znam deka e mnogu mnogu losa kombinacia
Млад си по се изгледа и сеуште имаш здрав организам![]()
Можда †GODLIKE† кај тебе желудникот е појак, зависи и од тоа.
.
Те пуштиме на Рипли што викаш?:smir:јебига, студент... јадиш то шо имаш а не то шо треба или не треба
.
А исто ко шо кажа Lurtz имам пиено млеко и после то риби , и то и јас дур вежба(м)в. И пак нишо некоја мака не сум сетил, евентуално пролив можда сум имал
![]()
Пробав да се праам Американка, па јадев чипс со вкус на печурки брцкан во сос од лук, купечки.
Повраќав цел ден.
Друго, точно е дека риба и млечни производи не оди, зошто казеинот во млекото кога ќе се судри со рибините омега масни киселини, тешко се вари и може да предизвика затнување на крвни садови. Значи избегнувајте такви комбинации (мала количина, пример, во салата од туна, со сирење да речеме, не би било страшно).
Ма во претходните постови имаше јунаци што се пофалија дека пробале и дека не им било ништоПробајте Риба со Млеко или Јогурт....