Los Serrano

• Креатор на темата Креатор на темата LeoMessi10
  • Време на започнување Време на започнување
a kaj e taa EVA? markos mislam se vrati, ako e Markos toj sega deckoto so se pojavi?a?

Да ,Маркос глумеше во денешната епизода,а Ева ќе се врати на крај.Инаку Маркос и Ева живеат во Франција,откако се венчаа.

Испуштив 2 епизоди. Во колку часот дават реприза?

Лусија (одглумена од Белен Руеда) мораше да ја напушти серијата во која помина 6 сезони,поради ангажирање на друг проект,во случајов филм.За фановите на Серанови во последната епизода како специјални гости се враќаат Лусија,Ева и Маркос:vozbud:

A kako moze da se vrati Lusija koga umrela?

A od sto umre Lusija, jas ja gledav epizodata i koga se rodi bebeto taa bese tuka i posle vidov kaj placat i deka umrela, a pojma nemam kako?

Иииии стварно умре Лусија?? Не успеав да ги фатам задњиве неколку епизоди оти бев презафатен,али... Иначе од што умре?

taa bese vo bolnica i otide da gi zema decata od skolo i na ulicata ja udri kola.
a koja e stranicata za rejting na Seranovi na wikipedia?

а кога ке биде последната епизода те.уште колку време има серијава?/

[СПОЈЛЕР!!!]Целата серија серанови е всушност сон на Диего. Значи сите сезони се негов сон. На крај се буди со Лусија до него и цело семејство среќно и завршува серијата[СПОЈЛЕР!!!]

zasto?

zasto nema repriza na a2 ???? propustiv 2 epizodi
Se javiv vo a1 mi rekoa deka ke ima a nemase se sto e vraboteno tamu nepismeno:tapp:

Има во 14 часот мислам на А2 и во 2 по полноќ на А2, а во 5 и 30 наутро на А1 има реприза
серијава завршува отприлика на крајот на декември, а по неа најверојатно на А1 ќе оди аргентинската мафијашка серија Чесни Луѓе

Има во 14 часот мислам на А2 и во 2 по полноќ на А2, а во 5 и 30 наутро на А1 има реприза
серијава завршува отприлика на крајот на декември, а по неа најверојатно на А1 ќе оди аргентинската мафијашка серија Чесни Луѓе

абе на кое работно место работиш во А1???

може да прашаш кога ќе почне Округот Оринџ:)

абе на кое работно место работиш во А1???

може да прашаш кога ќе почне Округот Оринџ:)

ОКРУГОТ ОРИНЏ не почнува, уште ли прашувате за таа серија, нема веќе да иде на А1, ја отфрлиле, изглеа не им била задоволителна гледаноста или содржината
а за Серанови гледал колку ја сакате серијава и навистина и ова е одличен потег на А1
а за ЧЕСНИ ЛУЃЕ, навистина поиунаква серија од ссите останати, имам нешто видено од таа серија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom