џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.467
- Поени од реакции
- 25.436
Немој со вакви испади бе, ќе ти се смеат.Мало дете ќе биде филмов за Дарк Најт.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Немој со вакви испади бе, ќе ти се смеат.Мало дете ќе биде филмов за Дарк Најт.
Мартин Фриман е одличен актер, ќе се увериш и сам, мене многу ми се свиѓа, има нешто во него...очекувам борба за првото место со дарк најт, хобитот има шанси да биде филмот на годината
иначе овој актерот на билбо ми изгледа малку ко да не е за оваа улога
Има неколку трејлери со alternate endings. Погледајте ги на www.thehobbit.com![]()
Немој со вакви испади бе, ќе ти се смеат.![]()
во трите дела џексон може да ја раскажи цела книга збор до збор, и може да додаде многу други работи што не се во хобитот.
кој ќе чека 3 години да заврши ова![]()
Што ќе биде на крајот од годината жити се?Ќе се смеам јас на крајот на годинава.
Што ќе биде на крајот од годината жити се?
Имаш ли гледано барем еден дел од Господарот? Ако имаш, замисли го истиот филм ама направен во 2012 со оваа технологија достапна сега.
Приказната можеби не ти се допаѓа, но филмот како филм ке биде нешто неверојатно, тоа е факт.
Мартин Фриман е одличен актер, ќе се увериш и сам, мене многу ми се свиѓа, има нешто во него...последно го гледав во Sherlock, а пред тоа во The Office, и таму и таму ми беше омилен лик. Се надевам после филмов ќе добие светска слава, затоа што во Британија е една од најпопуларните личности денес.
Абе седи мирен како господар на филмовите.![]()
Овој е билбил у филмска верзија.Ти стварно си тотален бот за филмови. Модератори, може бан за основно филмско незнаење?