Kocka
Manchild
- Член од
- 1 август 2006
- Мислења
- 3.531
- Поени од реакции
- 2.752
Мех, вистинските фанови ја знаат книгата па не ги плашат спојлери. Освен што доделе малце повеќе и од другите книги но да не зборам сеа.
Thorin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мех, вистинските фанови ја знаат книгата па не ги плашат спојлери. Освен што доделе малце повеќе и од другите книги но да не зборам сеа.
Ќе го гледам на 12-ти декември!
До тогаш морам да ја прочитам книгата, да не ми ја расипе филмот.
nemoze film da ti rasipe kniga...fakt...
Јас искрено не верувам дека тоа ќе биде случај со Хобитот. Питер Џексон ќе прави трилогија, значи ќе опфати буквално се од Хобитот, плус ќе вметне настани од Силмарилион (за да даде посериозен шмек на приказната, затоа што сепак Хобитот е литература за деца). Уште на невидено мислам дека филмов ќе биде ремек дело, а и општо целата трилогија.Може. Така ми се расипа „1984“.
Уште на невидено мислам дека филмов ќе биде ремек дело, а и општо целата трилогија.
Може. Така ми се расипа „1984“.
Можда ќе звучам дебилно али ЊТФ е Силмарилион?Јас искрено не верувам дека тоа ќе биде случај со Хобитот. Питер Џексон ќе прави трилогија, значи ќе опфати буквално се од Хобитот, плус ќе вметне настани од Силмарилион (за да даде посериозен шмек на приказната, затоа што сепак Хобитот е литература за деца). Уште на невидено мислам дека филмов ќе биде ремек дело, а и општо целата трилогија.
Дел од светот на Толкин... Читни се овде и ќе ти стане појасноМожда ќе звучам дебилно али ЊТФ е Силмарилион?
Можда ќе звучам дебилно али ЊТФ е Силмарилион?
според мене најкратко објаснато силмарилион е библијата за средната земја, од нејзиниот почеток па до пред настаните во хобитотМожда ќе звучам дебилно али ЊТФ е Силмарилион?
Каде го гледаше?Само што го гледав! И тоа во 3D!
Не знам дали сум пристрасна, ама јас на филмов доживеав ментален оргазам.![]()