џимеј
џимилино
- Член од
- 4 март 2007
- Мислења
- 10.461
- Поени од реакции
- 25.422
Немој со вакви испади бе, ќе ти се смеат.Мало дете ќе биде филмов за Дарк Најт.

Немој со вакви испади бе, ќе ти се смеат.Мало дете ќе биде филмов за Дарк Најт.
Мартин Фриман е одличен актер, ќе се увериш и сам, мене многу ми се свиѓа, има нешто во него...очекувам борба за првото место со дарк најт, хобитот има шанси да биде филмот на годината
иначе овој актерот на билбо ми изгледа малку ко да не е за оваа улога
Одлично, искрено едвај ги чекам филмовиве, судејќи по трелјерите Питер повторно ќе направи спектаклИма неколку трејлери со alternate endings. Погледајте ги на www.thehobbit.com![]()
Ќе се смеам јас на крајот на годинава.Немој со вакви испади бе, ќе ти се смеат.![]()
Од првин кога слушнав дека ќе има и трет филм за книга која има едвај ~280 страни бев малку скептичен и ми делуваше дека ќе нема доволно материјал да се попунат филмовите. Ама кога ќе размислам ова може да биде најдобрата адаптација од книга во филм до сега, барем во овој жарн. Ќе има доволно време да се пренесе целиот дијалог. Доволно време убаво да се доловат карактерите на џуџињата и останатите ликови. Ќе видиме повеќе од Middle-Earth, повеќе акција, повеќе CGI итн. Плус целата приказна збогатена со White Council, Sauron и сл. кои се само споменати во книгата. Win?во трите дела џексон може да ја раскажи цела книга збор до збор, и може да додаде многу други работи што не се во хобитот.
кој ќе чека 3 години да заврши ова![]()
Што ќе биде на крајот од годината жити се?Ќе се смеам јас на крајот на годинава.
Абе седи мирен како господар на филмовите.Што ќе биде на крајот од годината жити се?
Имаш ли гледано барем еден дел од Господарот? Ако имаш, замисли го истиот филм ама направен во 2012 со оваа технологија достапна сега.
Приказната можеби не ти се допаѓа, но филмот како филм ке биде нешто неверојатно, тоа е факт.
Проба со Hitchhiker's Guide претоа да се пробие на Американскиот пазар ама некако не му тргна. Со ова сигурно ке стане препознатлив лик низ светот.Мартин Фриман е одличен актер, ќе се увериш и сам, мене многу ми се свиѓа, има нешто во него...последно го гледав во Sherlock, а пред тоа во The Office, и таму и таму ми беше омилен лик. Се надевам после филмов ќе добие светска слава, затоа што во Британија е една од најпопуларните личности денес.
Ти стварно си тотален бот за филмови. Модератори, може бан за основно филмско незнаење?Абе седи мирен како господар на филмовите.![]()
Овој е билбил у филмска верзија.Ти стварно си тотален бот за филмови. Модератори, може бан за основно филмско незнаење?