мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 20.492
- Поени од реакции
- 25.881
A na koj vremeto treba da dojde za da ni ja bide republikata ?Ај нека пројде времево и на ВМРовциве и ќе ја биде државава може.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
A na koj vremeto treba da dojde za da ni ja bide republikata ?Ај нека пројде времево и на ВМРовциве и ќе ја биде државава може.
Нека ги снема од мапа и ВМРО како СДС , па ќе ти кажам.A na koj vremeto treba da dojde za da ni ja bide republikata ?![]()
Нека ги снема од мапа и ВМРО како СДС , па ќе ти кажам.
Епа еве според Мицко ок е Дехари да дојде, зашто па да не.A na koj vremeto treba da dojde za da ni ja bide republikata ?![]()
So e tolku tajna pa ti e strav da kazis. Ne se plasi, nema rezim povekje, go srusivte pred godini .Нека ги снема од мапа и ВМРО како СДС , па ќе ти кажам.
Ako si go glasat gragjanite, zosto pa da ne. Zatoa sluzat izborite ako ne pak.Епа еве според Мицко ок е Дехари да дојде, зашто па да не.
So e tolku tajna pa ti e strav da kazis. Ne se plasi, nema rezim povekje, go srusivte pred godini .
Автоматски споено мислење:
Ako si go glasat gragjanite, zosto pa da ne. Zatoa sluzat izborite ako ne pak.
Jas samo te prasav koj treba da dojdi, ti celi filozofii iznapisa. Dodusa i togas toj bese muabetot, da padni rezimot posle ke mu ja mislime. I mu ja smislija, pa zatoa si rekov da prasam dali imas nekoj konkretno na um ili otom potom rabotata. Oti se biva, da ne dojdi nekoja hunta pa da gi barate posle i SDSM i VMRO i DUI i VLEN i tamu koj se segaТебе мозокот ти е срушен одамна и ги гледаш сите во црно и бело. Јас го бранев режимот 2016 со мојот глас и еве гледам колку успеав. Ти продолжи да претпоставуваш само и гледај ги сите ко шарени куртони што имаат здрав разум , на добар пат си.
Па во втор круг и Биљал може да го испуши.Значи како го испушија ВМРОвциве, алал вера.
Не кандидираа свои луѓе и го агитираа своето членство да гласа за шипtари, а за возврат БиЉаЉ им се измоча у фаца.
Дали сеа Мицко ќе покаже муда и ќе има последици (у најмала рака вмровци да го бојкотираат вториот круг во Тетово), или е спремен да потоне на исто ниво као СДШ?
Ако ВМРО го пушти низ вода може и ќе му дојде памет. Останува да видимеПа во втор круг и Биљал може да го испуши.