- Член од
- 23 април 2024
- Мислења
- 434
- Поени од реакции
- 1.049
Да ама многу малку се останати Православни таму.Околу 150 се денеска ако не и помалкуНаум Петрески нели е од Лабуништа или грешам?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да ама многу малку се останати Православни таму.Околу 150 се денеска ако не и помалкуНаум Петрески нели е од Лабуништа или грешам?
Кој што сака нека се прави, ние само за Македонците да си гледаме и да се помагаме, други не треба да не интересираат.Да ама многу малку се останати Православни таму.Околу 150 се денеска ако не и помалку

Штом дпне победи во Кочани, после ова дефинитивно не заслужуваме држава.
Извини а ДПМНЕ ли ги даваше лиценците на тие во дискотеката?Штом дпне победи во Кочани, после ова дефинитивно не заслужуваме држава.
Неговиот, логично. Ни жена (ако ја има) ни мајка татко брат сестра роднина или пријател не го гласал. Или бар некој по грешка.Тој Фекри од Арачиново со 1 глас![]()
![]()
![]()
Абе 2 потписи требаше за да имаш можност да се кандидираш, а тој на избори еден добил, сопствениот. Хахахаха Многу луда држава смеНеговиот, логично. Ни жена (ако ја има) ни мајка татко брат сестра роднина или пријател не го гласал. Или бар некој по грешка.
Мене ме боли оти влечам потекло од Папрадиште, се надевам нема да ја земат.Чашка сепак се обои плаво, ама уште е далеку од победа во прв круг за ДУИ.
Прегледај го приврзокот 458485
Интересно е дали добил пари за промоцијаАбе 2 потписи требаше за да имаш можност да се кандидираш, а тој на избори еден добил, сопствениот. Хахахаха Многу луда држава сме
Ги пишува како група избирачи. Кандидирани се како независни на овие избори, здравје наредните ке се оди како партија.Добро , ги има уопште 3ХГ ? Се утепав од барање не можам да ги најдам. Беа некаков си фактор у Скопје претходните локални.
Баш напротив..Има три избирачки места каде ќе добијат огромен број на гласови:Чашка сепак се обои плаво, ама уште е далеку од победа во прв круг за ДУИ.
Прегледај го приврзокот 458485