Што пратите вие па имате таква фреквенција? Одродени. Од вакви ќе ја изгубиме државата.џабе им објаснуваш, они мислат дека се победници, али намерно овие местат да изгубат. Треба да пратиш инфомакс со месеци за да функционираш на таа фреквенција.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што пратите вие па имате таква фреквенција? Одродени. Од вакви ќе ја изгубиме државата.џабе им објаснуваш, они мислат дека се победници, али намерно овие местат да изгубат. Треба да пратиш инфомакс со месеци за да функционираш на таа фреквенција.
Што пратите вие па имате таква фреквенција? Одродени. Од вакви ќе ја изгубиме државата.
Но со иста идеологија, камо да бевме како нив.Тој од Кичево и тој од Тетово се од две различни партии.
Замисли кој морон треба да си и да гласаш за терорист кој ти мисли се најлошо, само затоа што така ти рекле од партија.Све само не инфомакс
Kakvi sansi ima vo Tetovo da bide nas covek? nula? Po mene ne gleam sto e strasno da glasaat vo vtor krug za albanec koj kje im dade nesto. Albancite so taa taktika se ukotvija na mnogu mesta, ne gleam sto e problem i nasite da go praat toa kaj sto se malcinstvo.Јас само вмроовциве не ги разбирам како не ги боли партијата да ги тера, што би рекла гордана „за уши ќе ги влечеме“, да гласате за терористи?
Оној од Кичево става слики од 2001 во униформа на учк, овој шапшалов у Тетово се фали дека син му за Албанија ќе игра и на митинг вика дека 3та држава албанска ќе направеле.
Како серизоно, како македонци, ова го преќутувате и голтате? Сдс беа изроди, ги плукавме, ги ругавме, шитнаа нација, продадоа се што можеше да се продаде.
Што е поразлично од тоа што сдс го правеше со ова вашево?
Глуп народ брееееј. Стока народ.
У Кичево ако гласате терорист само поради тоа што од партија така ви кажале, искрено ви посакувам се најлошо, да ви забранат македонски знамиња на свадба да извадите и ако ве застане полиција за контрола ако не им знаете албански да ве казнуваат. И Тетово и Кичево има шанси да биде наш човек, и со дрска политика и добар план, може и така да остане.
Ама вашите партии си го продаваат своето. Јаничари, во ген ви е тоа.
Mislam ako lugjeto ocekuvale nesto porazlicno od VMRO i Mickovski, togas se mnogu glupi. Imaa izbor na mnogu poekstremni opcii, i gagjanite go izbraa ova.Цвиќерашот е технократ кој што барал компромис со неговите коалициони партнери за да балансира (негови зборови на последното интервју во мтв) ,
што значи дека он мора да ќути додека ш-ип-тарот од Тетово прогласува трета албанска држава
Ова е вмро
Мене жал ми е за луѓе како татко ми што цел живот го посветија на партијата и изгинаа за неа и за државата.
Ај татко ми умре, ама има многу како него што се јадат додека ги гледаат што прават.
Крајно сум разочаран од вмро
Цвиќерашот е технократ кој што барал компромис со неговите коалициони партнери за да балансира (негови зборови на последното интервју во мтв) ,
што значи дека он мора да ќути додека ш-ип-тарот од Тетово прогласува трета албанска држава
Ова е вмро
Мене жал ми е за луѓе како татко ми што цел живот го посветија на партијата и изгинаа за неа и за државата.
Ај татко ми умре, ама има многу како него што се јадат додека ги гледаат што прават.
Крајно сум разочаран од вмро
Поголем Македонец е посочениот од сите дпневцигласај муслиман за градоначалник тогаш. Он ќе ги реши шиповите пошто мицко тоа очигледно не го прави.![]()
Која беше алтернативата..?Mislam ako lugjeto ocekuvale nesto porazlicno od VMRO i Mickovski, togas se mnogu glupi. Imaa izbor na mnogu poekstremni opcii, i gagjanite go izbraa ova.
Ронче не ми досаѓајгласај муслиман за градоначалник тогаш. Он ќе ги реши шиповите пошто мицко тоа очигледно не го прави.![]()
Попрво би гласал за албанец муслиман отколку за Македонец што не е вмро.Која беше алтернативата..?
Комуњарите..?
Шаренокуртонците од Девица..?
Попрво би се пикнал во буре со киселина него да им дадам глас на споменатите.
Автоматски споено мислење:
Ронче не ми досаѓај
Од што ги реши му прогласуваат трета албанска држава
Има опција да си го поништиш гласот ако не си задоволен од никого, не знаеше?Попрво би гласал за албанец муслиман отколку за Македонец што не е вмро.
И се лутат кога им викаме дека се секта.
Епа 500 години под турско ропство. Епа чорба Македонче.
Со тоа даваш повеќе проценти на другата група (влен или дуи во овој пример) и пак им помагаш ним и одмагаш на Македонските кандидати.Има опција да си го поништиш гласот ако не си задоволен од никого, не знаеше?
Не, мојот глас ќе го добие тој што ќе го извади рамковниот договор на маса и ќе каже „вака више не оди“Со тоа даваш повеќе проценти на другата група (влен или дуи во овој пример) и пак им помагаш ним и одмагаш на Македонските кандидати.
Well, there you go, si odgovori sam.Која беше алтернативата..?
Комуњарите..?
Шаренокуртонците од Девица..?
Попрво би се пикнал во буре со киселина него да им дадам глас на споменатите.
Ронче не ми досаѓај
Од што ги реши му прогласуваат трета албанска држава
tie bea i edini sto go kazhaa toaНе, мојот глас ќе го добие тој што ќе го извади рамковниот договор на маса и ќе каже „вака више не оди“
Немој да ме замарате со умрени комуњари и куртони кои се клањаат на енвер-хоџа
Не, мојот глас ќе го добие тој што ќе го извади рамковниот договор на маса и ќе каже „вака више не оди“
Немој да ме замарате со умрени комуњари и куртони кои се клањаат на енвер-хоџа
Кои?Well, there you go, si odgovori sam.
tie bea i edini sto go kazhaa toa![]()
Зошто војна?Спремен си за нов конфликт, ќе се бориш или ќе летнеш во странство ? Ако не си веќе и таму