- Член од
- 25 мај 2009
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 1
nekoj ima naracano ipod touch i stignato na vrata??? deka i jas mislam da si naracuam

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да од тај е, а инфо немаОд тој што заврши на 30ти Јануари???
Кажи ми D-Wade, има ли сега на мк пошта информации за твојот код? И ако не е тајна од кој град си? И со здравје да се служиш со ајподчето![]()
nekoj ima naracano ipod touch i stignato na vrata??? deka i jas mislam da si naracuam![]()
така пишува во Hallway...Ова сигурна инфорамција е? :/
Хмм... Дај боже да е такаА да не знаеш случајно дали ќе можат да се нарачуваат повеќе од една награда?
Каква грешка? не ми е јасно шо е ова?Да не има некое недоразбираје значи се ќе е како сега пример во еден ресток имаше 100 хбох сега ПАК ќе има 100 ама ќе биде поделени на 4 пати по 25.
![]()
Видете што ќе ни прават, значи ќе знаеме време НО ако ни направи грешка 3 пати немате повеќе шанси .
Извинете можи некој да ми преведи ??не сваќам како ке биде??
Безвеза работа да им дадам 350 поени за што за да се нервирам и да не земам ништо? Ова е све местено бре само поените да ни ги земат.
Значи вака:
На 18 фебруари ќе можеш да се пријавиш дали сакаш да учестуваш на рестокот кој ќе се случи на 25 овај месец.
Е сега финтата е што ако сакаш да учествуваш треба да платиш со поени.
за 350 поени добиваш 3 шанси да фатиш нешто (највероватно 3 брана)
за 250 ќе можеш да учествуваш на 2 брана
а за 100 поени само на еден.
Мислам ме разбра