- Член од
- 25 мај 2009
- Мислења
- 56
- Поени од реакции
- 1
nekoj ima naracano ipod touch i stignato na vrata??? deka i jas mislam da si naracuam

да од тај е, а инфо немаОд тој што заврши на 30ти Јануари???
Кажи ми D-Wade, има ли сега на мк пошта информации за твојот код? И ако не е тајна од кој град си? И со здравје да се служиш со ајподчето![]()
Јас нарачав, ама не ми стигна, па ми пратија 50 долари како извинување. Инаку, овој ресток целам на кеш од пејпел, па што биде нека бидеnekoj ima naracano ipod touch i stignato na vrata??? deka i jas mislam da si naracuam![]()
така пишува во Hallway...Ова сигурна инфорамција е? :/
Хмм... Дај боже да е такаА да не знаеш случајно дали ќе можат да се нарачуваат повеќе од една награда?
Каква грешка? не ми е јасно шо е ова?Да не има некое недоразбираје значи се ќе е како сега пример во еден ресток имаше 100 хбох сега ПАК ќе има 100 ама ќе биде поделени на 4 пати по 25.
![]()
Видете што ќе ни прават, значи ќе знаеме време НО ако ни направи грешка 3 пати немате повеќе шанси .
Значи вака:Извинете можи некој да ми преведи ??не сваќам како ке биде??
Не разбирам.Пример ако дадам 100 поени за еднаш тоа значи дека тие 100 поени ги фрлаш за да можеш да се логираш само еднаш на датите кога ќе биде рестокот?Безвеза работа да им дадам 350 поени за што за да се нервирам и да не земам ништо? Ова е све местено бре само поените да ни ги земат.
Значи вака:
На 18 фебруари ќе можеш да се пријавиш дали сакаш да учестуваш на рестокот кој ќе се случи на 25 овај месец.
Е сега финтата е што ако сакаш да учествуваш треба да платиш со поени.
за 350 поени добиваш 3 шанси да фатиш нешто (највероватно 3 брана)
за 250 ќе можеш да учествуваш на 2 брана
а за 100 поени само на еден.
Мислам ме разбра