Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Значи нема фајде од локерз ?
Овие поскапите нарачки не стигаат. Ќе си останеме со подвижните реклами на Локерз (маичките) :toe:

Глупост на годината. :tapp: Ти да не го напиша хакот случајно а? И како ќе работи тој хак ај објасни ми за да не те сметам за ретардиран.:tapp:

Имаше едно, Lockerz checker, цело време прави рефреш на страната, и ако има некоја промена, те известува.

Со скриена ип адреса дали може да те детектираат ?
Ја кај двајца сум практикувал така со прокси али не знам дали ке ми бришат:toe:

Со скриена ип адреса дали може да те детектираат ?
Ја кај двајца сум практикувал така со прокси али не знам дали ке ми бришат:toe:

Мислам дека ќе те фатат со прокси, ако ти е динамичка адресата само смени после секое регистрирање со посебен акаунт и ќе ти ги важат, барем до сега ми немаат избришано ништо, и засега добро се држам на листава 10-то место сум засега како што видов пред саат време.. би требало на овој натрпевар со 22-23 одприлика да може да бидеш во првите 50 ама ќе видиме има време.

Нема некој proof да покажете околу поскапите работи ? Да знаеме дали да се мачиме? Ако не е проблем ?

За маици и скинови читнав низ страниви претходно дека стигаат. А за нешто повеќе ?

Нема некој proof да покажете околу поскапите работи ? Да знаеме дали да се мачиме? Ако не е проблем ?

За маици и скинови читнав низ страниви претходно дека стигаат. А за нешто повеќе ?

Не читај никој ништо, ве советувам само да си порачувате пајпал

Не читај никој ништо, ве советувам само да си порачувате пајпал
јас ќе идам на загарантирана награда од 0-250 поени ако соберам уште 150-170 поени до рестокот :) ако не пајпал :)

Имаше едно, Lockerz checker, цело време прави рефреш на страната, и ако има некоја промена, те известува.

Па лесно е да се направи тоа, но за секоја промена ќе те информира, најчесто со спам е-маил, значи за објавување на информација на почетната страна, за информирање на поставување на тие нивните глупави видео клипови и за се друго, што значи ништо фајде од неа, само препол инбокс во маилот од спам глупости. А скрипта кога ќе кажува само за ристок неможе да се направи.

јас ќе идам на загарантирана награда од 0-250 поени ако соберам уште 150-170 поени до рестокот :) ако не пајпал :)

Како што разбрав јас, и кога ќе ја загарантираш наградата, треба пак да доплатиш за неа.

Значи на загарантирано Wii, ти требаат 1750 поени.

Па лесно е да се направи тоа, но за секоја промена ќе те информира, најчесто со спам е-маил, значи за објавување на информација на почетната страна, за информирање на поставување на тие нивните глупави видео клипови и за се друго, што значи ништо фајде од неа, само препол инбокс во маилот од спам глупости. А скрипта кога ќе кажува само за ристок неможе да се направи.

Па нели имаше посебна страна за рестокот. И кога ќе ја отвориш, ти даваше една слика од се што има на рестокот, а кога беше рестокот, место сликата, ти даваше да се логираш.
Епа скриптата што беше направена, ја рефрешираше таа страна цело време. И ако се покаже нешто друго, а не сликата те известува.

Тие што се за да ја загарантираш ОДМА се трошат сите налетуваат на него и се троши мисалм најбрзо.

Тие што се за да ја загарантираш ОДМА се трошат сите налетуваат на него и се троши мисалм најбрзо.

А кога нешто не се потрошило ОДМА?

Освен скиновите и позадините на секој ристок, пејпал од $25 на минатиот, и сите на тој пропаднатиот, кога добија 60000 нарачки.

Кажете сеа стигаат или пак .. може ке стигне може не.. пошто ја лапнав од вториот.. али К . Р не стигна...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom