Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
17 јули 2007
Мислења
22
Поени од реакции
1
Значи нема фајде од локерз ?
Овие поскапите нарачки не стигаат. Ќе си останеме со подвижните реклами на Локерз (маичките) :toe:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Глупост на годината. :tapp: Ти да не го напиша хакот случајно а? И како ќе работи тој хак ај објасни ми за да не те сметам за ретардиран.:tapp:
Имаше едно, Lockerz checker, цело време прави рефреш на страната, и ако има некоја промена, те известува.

Член од
17 јули 2007
Мислења
22
Поени од реакции
1
Со скриена ип адреса дали може да те детектираат ?
Ја кај двајца сум практикувал така со прокси али не знам дали ке ми бришат:toe:

А

Ајсшутер

Гостин
Со скриена ип адреса дали може да те детектираат ?
Ја кај двајца сум практикувал така со прокси али не знам дали ке ми бришат:toe:
Мислам дека ќе те фатат со прокси, ако ти е динамичка адресата само смени после секое регистрирање со посебен акаунт и ќе ти ги важат, барем до сега ми немаат избришано ништо, и засега добро се држам на листава 10-то место сум засега како што видов пред саат време.. би требало на овој натрпевар со 22-23 одприлика да може да бидеш во првите 50 ама ќе видиме има време.

Член од
17 јули 2007
Мислења
22
Поени од реакции
1
Нема некој proof да покажете околу поскапите работи ? Да знаеме дали да се мачиме? Ако не е проблем ?

За маици и скинови читнав низ страниви претходно дека стигаат. А за нешто повеќе ?

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Нема некој proof да покажете околу поскапите работи ? Да знаеме дали да се мачиме? Ако не е проблем ?

За маици и скинови читнав низ страниви претходно дека стигаат. А за нешто повеќе ?
Не читај никој ништо, ве советувам само да си порачувате пајпал

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
Не читај никој ништо, ве советувам само да си порачувате пајпал
јас ќе идам на загарантирана награда од 0-250 поени ако соберам уште 150-170 поени до рестокот :) ако не пајпал :)

H

^HITMAN^

Гостин
Имаше едно, Lockerz checker, цело време прави рефреш на страната, и ако има некоја промена, те известува.
Па лесно е да се направи тоа, но за секоја промена ќе те информира, најчесто со спам е-маил, значи за објавување на информација на почетната страна, за информирање на поставување на тие нивните глупави видео клипови и за се друго, што значи ништо фајде од неа, само препол инбокс во маилот од спам глупости. А скрипта кога ќе кажува само за ристок неможе да се направи.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
јас ќе идам на загарантирана награда од 0-250 поени ако соберам уште 150-170 поени до рестокот :) ако не пајпал :)
Како што разбрав јас, и кога ќе ја загарантираш наградата, треба пак да доплатиш за неа.

Значи на загарантирано Wii, ти требаат 1750 поени.

Па лесно е да се направи тоа, но за секоја промена ќе те информира, најчесто со спам е-маил, значи за објавување на информација на почетната страна, за информирање на поставување на тие нивните глупави видео клипови и за се друго, што значи ништо фајде од неа, само препол инбокс во маилот од спам глупости. А скрипта кога ќе кажува само за ристок неможе да се направи.
Па нели имаше посебна страна за рестокот. И кога ќе ја отвориш, ти даваше една слика од се што има на рестокот, а кога беше рестокот, место сликата, ти даваше да се логираш.
Епа скриптата што беше направена, ја рефрешираше таа страна цело време. И ако се покаже нешто друго, а не сликата те известува.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Тие што се за да ја загарантираш ОДМА се трошат сите налетуваат на него и се троши мисалм најбрзо.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.764
Поени од реакции
52.741
Тие што се за да ја загарантираш ОДМА се трошат сите налетуваат на него и се троши мисалм најбрзо.
А кога нешто не се потрошило ОДМА?

Освен скиновите и позадините на секој ристок, пејпал од $25 на минатиот, и сите на тој пропаднатиот, кога добија 60000 нарачки.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Кажете сеа стигаат или пак .. може ке стигне може не.. пошто ја лапнав од вториот.. али К . Р не стигна...

Kajgana Shop

На врв Bottom