Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Да не имате информации како ќе биде наредниов ресток? Пошто како што ми кажуваа минатиов бил само паричен, а?

Дојде мајцата, после 100 години :smee:

Ако ми стигне пораката на телефон, и ако го фатам ристокот, се мислам меѓу неколку работи ако бидам доволно брза. Имам доволно поени за да изберам меѓу iPod Touch new 8 gb, new iPod nano, Wii, PSP bundle Ratchel and Clark мислам беше и уште нешто од електроника. Мислев да си нарачам од Ray Ban наочарите што ги имаа но ќе ги нема овој ристок :toe:

Ќе пробам ќе земам фејсбук купон 70-100 долари продаваат за 3-5 долари и ќе пробам да го рекламирам линков преку фејсбук...сега пробав отворив ваква кампања првото нешто што морам да знам е дали воопшто прифаќаат да рекламираш вакви работи. Има некој искуство со рекламирање на фејсбук + vk?

јас ги сам правев на мене и на брат ми и ми стигнаа вчера два не мора да веруваш стварно многу брзо стигнаа немора да верувате јас го огласив едниот на продажба веќе :)
EDIT: не се замрајте многу и вчера и денес банираа доста а ке има уште до крај така да и со 30 земате ајпод секако :)

Каде се внесува на која адреса да ти стигне, откако ќе добиеш те прашуваат за адреса или?

Ќе пробам ќе земам фејсбук купон 70-100 долари продаваат за 3-5 долари и ќе пробам да го рекламирам линков преку фејсбук...сега пробав отворив ваква кампања првото нешто што морам да знам е дали воопшто прифаќаат да рекламираш вакви работи. Има некој искуство со рекламирање на фејсбук + vk?

Каде се внесува на која адреса да ти стигне, откако ќе добиеш те прашуваат за адреса или?

ke potrosis 100 dolari i trud za nesto sto nema da ti pristigne. podobro kupi si

Абе, да ве прашам нешо, ми стигна порака за маичката од 15ти јануари.
И уште не е стигната?

Мене мајцата ми стигна денеска а сум З мембер од Ноември

А има некое известување дали е пратена да знаеш или не?

Има бе како не во месец Деќемви ми пратија е-маил дека маицата е на пат и да ја очекувам за 2-3 недели.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom