The Healer
Исцелителот
- Член од
- 19 февруари 2009
- Мислења
- 139
- Поени од реакции
- 7
Да не имате информации како ќе биде наредниов ресток? Пошто како што ми кажуваа минатиов бил само паричен, а?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.lockerz.com/redeemДа не имате информации како ќе биде наредниов ресток? Пошто како што ми кажуваа минатиов бил само паричен, а?
јас ги сам правев на мене и на брат ми и ми стигнаа вчера два не мора да веруваш стварно многу брзо стигнаа немора да верувате јас го огласив едниот на продажба веќе
EDIT: не се замрајте многу и вчера и денес банираа доста а ке има уште до крај така да и со 30 земате ајпод секако![]()
Ќе пробам ќе земам фејсбук купон 70-100 долари продаваат за 3-5 долари и ќе пробам да го рекламирам линков преку фејсбук...сега пробав отворив ваква кампања првото нешто што морам да знам е дали воопшто прифаќаат да рекламираш вакви работи. Има некој искуство со рекламирање на фејсбук + vk?
Каде се внесува на која адреса да ти стигне, откако ќе добиеш те прашуваат за адреса или?
ke potrosis 100 dolari i trud za nesto sto nema da ti pristigne. podobro kupi si
ke potrosis 100 dolari i trud za nesto sto nema da ti pristigne. podobro kupi si
Каде ти стигна порака?.....Еве јас чекам маичка.Абе, да ве прашам нешо, ми стигна порака за маичката од 15ти јануари.
И уште не е стигната?
А има некое известување дали е пратена да знаеш или не?Мене мајцата ми стигна денеска а сум З мембер од Ноември
А има некое известување дали е пратена да знаеш или не?
Има бе како не во месец Деќемви ми пратија е-маил дека маицата е на пат и да ја очекувам за 2-3 недели.