Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Стрпете се бе луѓе то Вторник.Мислиш крај на светот е..ќе добиете маил дали сте четувале или пак дали ќе ви го пратат.....т.е секако добивате маил:)

Стрпете се бе луѓе то Вторник.Мислиш крај на светот е..ќе добиете маил дали сте четувале или пак дали ќе ви го пратат.....т.е секако добивате маил:)

Не ми е јасно, значи завришиле со проверка на измамниците, НО ПАК ИМА ШАНСА да сме во нив?

Не ми е јасно, значи завришиле со проверка на измамниците, НО ПАК ИМА ШАНСА да сме во нив?

Завршија, и сега во мејлот, ако ти нашле нелегални поени, ќе ти пишува, и ќе те банираат.

На фејсбук пред недела негде видов еден имаше клаено слика од вториот мејл, ама не проверив датумот. И што се запнавте толку за тие мајците, ако сакате ќе ви дизајнирам иста мајца и дајде 200 денари ќе ви ја испечатат... ама муфте си е муфте :vozbud:

На фејсбук пред недела негде видов еден имаше клаено слика од вториот мејл, ама не проверив датумот. И што се запнавте толку за тие мајците, ако сакате ќе ви дизајнирам иста мајца и дајде 200 денари ќе ви ја испечатат... ама муфте си е муфте :vozbud:

И јас го видов, ама пошто е само САМО една е fake сигурно :milo:

Ајде..скинот за ајфонот патува:pos2::pos2::pos2:

Значи стварно работат бе:):):)
Dear Lockerz Member:

We are writing to tell you that the ODYSS CORNER UP - AIP3 - that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped earlier this week (if you already received your prize, please ignore this email).

There is no tracking number associated with this shipment. You do not have to be home to receive your shipment(s).

Thanks for redeeming at Lockerz. Enjoy your prize!

Sincerely,

The Lockerz Crew

Чекаме и за иподот да стигне нешто вакво:)

Dear Lockerz Member:

We are writing to tell you that the AIP- GYPSY that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped earlier this week (if you already received your prize, please ignore this email).

There is no tracking number associated with this shipment. You do not have to be home to receive your shipment(s).

Thanks for redeeming at Lockerz. Enjoy your prize!

Sincerely,

The Lockerz Crew

Ајдеее кај сите што порачале вакво имат, ама ајде сега за покапите работи

Ќе биде...јас ова го порачав на 24 пред да биде рестокот..значи тука некаде е и другиот маил:)Верувам дека тие денови ќе добиеме маил сите:)

Јас порачав 3 скина, а само за еден имам маил. А што е наиентересно вика was shipped earlier this week .

А и чим ми праќаат Iphone Skin значи сигурно не сум "измамниците"

СКинов го порачав вечерта кога беше во 4 сатот сабајле, тие што порачаа другиот ден mail уште не им е стигнат.

незнам што сте запнале за тие маици тие лесно се добиваат они ги имаат многу и затоа ги даваат ај да видам дали ќе ви стигне PS3,LCD телевизор некој од поскапите работи

Абе гледам скинот демек го пратиле, ама поените уште ми се тука и растат :smesko:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom