Стрпете се бе луѓе то Вторник.Мислиш крај на светот е..ќе добиете маил дали сте четувале или пак дали ќе ви го пратат.....т.е секако добивате маил

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Стрпете се бе луѓе то Вторник.Мислиш крај на светот е..ќе добиете маил дали сте четувале или пак дали ќе ви го пратат.....т.е секако добивате маил![]()
ааа сигурно многу женски те шмекале тие 45минЈа денес мајцата на физичко си ја носев:baeh:
Хахах абе атракција бев :baeh:ааа сигурно многу женски те шмекале тие 45мин
(затоа ја барам ја маицава бе...)
Паа завршиа..сега праќат маилови на ситеНе ми е јасно, значи завришиле со проверка на измамниците, НО ПАК ИМА ШАНСА да сме во нив?
Не ми е јасно, значи завришиле со проверка на измамниците, НО ПАК ИМА ШАНСА да сме во нив?
На фејсбук пред недела негде видов еден имаше клаено слика од вториот мејл, ама не проверив датумот. И што се запнавте толку за тие мајците, ако сакате ќе ви дизајнирам иста мајца и дајде 200 денари ќе ви ја испечатат... ама муфте си е муфте![]()
Dear Lockerz Member:
We are writing to tell you that the ODYSS CORNER UP - AIP3 - that you redeemed during the Lockerz PTZ Place redemption was shipped earlier this week (if you already received your prize, please ignore this email).
There is no tracking number associated with this shipment. You do not have to be home to receive your shipment(s).
Thanks for redeeming at Lockerz. Enjoy your prize!
Sincerely,
The Lockerz Crew