Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Тие полни се со багови бе :(
Инвајтирав 6 пријатели не ми дава птз и з-листед статус.:(

Мене супер ми ги поканува, и станав З мембер пред некој ден. Да не на некој му стигна на некој нешто маил ова она?

Понатаму мислам дека ќе ти ѓи даде ...исто и кај мене беше така ама после некој ден ми ги дае...:wink:

Понатаму мислам дека ќе ти ѓи даде ...исто и кај мене беше така ама после некој ден ми ги дае...:wink:

Кај мене ретко така прави но еве денес не ми даде за еднас во денот log in...:vozbud:

ја кренав раце од оа Локерз...ебаго З листер сум 2 месеца ни Р од маица не видов...само струјни,водни сметки на врата...доста им праев реклама пи*ка им мај*ина (Ч-то не ми работи) толко од мене
ај со срека... пис

ја кренав раце од оа Локерз...ебаго З листер сум 2 месеца ни Р од маица не видов...само струјни,водни сметки на врата...доста им праев реклама пи*ка им мај*ина (Ч-то не ми работи) толко од мене
ај со срека... пис

Дај никот барем не е нервирај јас ќе си порачам нешто :smee::smee::smee:

Ахаха.Слушајте имам хакнато еден акаунт што има 405 ПТЗ.Да ви го дадам?:)

Абе јас ги добивам поените од дајлиз и логин-логаут.Само не ги добивам поените од инвајтовите и не ми ги пишува,до сега требаше да имам 22-25 не 17..

Кај мене нема никаков проблем со поените :baeh: Остајте поени, од локерз викат дека ви се сигурно-локерз се покажа „добар“ во извршувањето на тоа што ќе го речи првично, гледајте да ни стигнат наградите барем до нова, а и не вервам дека до 15 ќе пратат втора потврда за нарачка :kesa:

15 се ближе а изгледа никој нема добиено втор меил :tapp:

Мене само не ми е јасно како ако рекоа дека праќјаат втор маил од понеделникот до сеа никој не добил.. ни на кајгана а и на фацебоок гледам на никој не му стигнал. Ај да се надеваме дека ќе ни пратат до вторник, едино ако не им текне нешто ново или некоја нова проверка.. :toe:

Thursday update--Not a lot of new news, but we promised to update! We are still processing orders, and sending batches of second emails every day. As we said yesterday, everyone who redeemed a prize legit should receive a second order confirmation by Tuesday, December 15 at the latest. We ask for and appreciate your patience:-)

Не ми е јасно зошто НИ ЕДЕН нема речено дека добил втор емаил?

Ако е и оваа страна FAKE како многу други што се "берење пари со КЛИКАЊЕ"и на крајот се затвора сраната како и секогаш!! не се регистрирам ни на една ваква страна! Единствено шо чекам да ми пратам Маичка да се осигурам дека пракаат нешто....:toe:

Ако е и оваа страна FAKE како многу други што се "берење пари со КЛИКАЊЕ"и на крајот се затвора сраната како и секогаш!! не се регистрирам ни на една ваква страна! Единствено шо чекам да ми пратам Маичка да се осигурам дека пракаат нешто....:toe:

Море шо ви со тие маици стварно незнам, КУП ИМА што добиле маица!!!! Да дојт нешто поскапо, а за маица не се секирај ќе ти дојт ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom