Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Тие полни се со багови бе :(
Инвајтирав 6 пријатели не ми дава птз и з-листед статус.:(

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076

Мене супер ми ги поканува, и станав З мембер пред некој ден. Да не на некој му стигна на некој нешто маил ова она?

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Понатаму мислам дека ќе ти ѓи даде ...исто и кај мене беше така ама после некој ден ми ги дае...:wink:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Понатаму мислам дека ќе ти ѓи даде ...исто и кај мене беше така ама после некој ден ми ги дае...:wink:
Кај мене ретко така прави но еве денес не ми даде за еднас во денот log in...:vozbud:

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
ја кренав раце од оа Локерз...ебаго З листер сум 2 месеца ни Р од маица не видов...само струјни,водни сметки на врата...доста им праев реклама пи*ка им мај*ина (Ч-то не ми работи) толко од мене
ај со срека... пис

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
ја кренав раце од оа Локерз...ебаго З листер сум 2 месеца ни Р од маица не видов...само струјни,водни сметки на врата...доста им праев реклама пи*ка им мај*ина (Ч-то не ми работи) толко од мене
ај со срека... пис
Дај никот барем не е нервирај јас ќе си порачам нешто :smee::smee::smee:

x7Monster

kajgAnster!
Член од
4 декември 2009
Мислења
325
Поени од реакции
6
Ахаха.Слушајте имам хакнато еден акаунт што има 405 ПТЗ.Да ви го дадам?:)

Абе јас ги добивам поените од дајлиз и логин-логаут.Само не ги добивам поените од инвајтовите и не ми ги пишува,до сега требаше да имам 22-25 не 17..

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Кај мене нема никаков проблем со поените :baeh: Остајте поени, од локерз викат дека ви се сигурно-локерз се покажа „добар“ во извршувањето на тоа што ќе го речи првично, гледајте да ни стигнат наградите барем до нова, а и не вервам дека до 15 ќе пратат втора потврда за нарачка :kesa:

D-Wade

Miami Heat
Член од
13 октомври 2009
Мислења
597
Поени од реакции
69
15 се ближе а изгледа никој нема добиено втор меил :tapp:

Член од
30 ноември 2009
Мислења
9
Поени од реакции
0
Мене само не ми е јасно како ако рекоа дека праќјаат втор маил од понеделникот до сеа никој не добил.. ни на кајгана а и на фацебоок гледам на никој не му стигнал. Ај да се надеваме дека ќе ни пратат до вторник, едино ако не им текне нешто ново или некоја нова проверка.. :toe:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Thursday update--Not a lot of new news, but we promised to update! We are still processing orders, and sending batches of second emails every day. As we said yesterday, everyone who redeemed a prize legit should receive a second order confirmation by Tuesday, December 15 at the latest. We ask for and appreciate your patience:)

Не ми е јасно зошто НИ ЕДЕН нема речено дека добил втор емаил?

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Ако е и оваа страна FAKE како многу други што се "берење пари со КЛИКАЊЕ"и на крајот се затвора сраната како и секогаш!! не се регистрирам ни на една ваква страна! Единствено шо чекам да ми пратам Маичка да се осигурам дека пракаат нешто....:toe:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ако е и оваа страна FAKE како многу други што се "берење пари со КЛИКАЊЕ"и на крајот се затвора сраната како и секогаш!! не се регистрирам ни на една ваква страна! Единствено шо чекам да ми пратам Маичка да се осигурам дека пракаат нешто....:toe:
Море шо ви со тие маици стварно незнам, КУП ИМА што добиле маица!!!! Да дојт нешто поскапо, а за маица не се секирај ќе ти дојт ;)

acermk

лавот во сенка
Член од
18 јуни 2009
Мислења
1.938
Поени од реакции
900
Ја денес мајцата на физичко си ја носев:baeh:

Kajgana Shop

На врв Bottom